11. září 2022

Představení kandidáta číslo 11

Číslo 11 na kandidátce ODS Radotín zaujímá architektka a vysokoškolská pedagožka Jana Zdráhalová. Na Fakultě architektury ČVUT vyučuje urbanismus a má tedy jasnou představu o tom, co dělá z městské části příjemné místo k životu. V Radotíně žije Jana Zdráhalová 17 let a ráda by se věnovala jeho dalšímu úspěšnému rozvoji. Spolupráci s radotínskou samosprávou už si ostatně díky své odbornosti vyzkoušela v posledním volebním období ve stavební komisi, která je poradním orgánem Rady městské části Praha 16.

Ing. arch. Jana Zdráhalová, Ph.D. (44), číslo 11 na kandidátce ODS Radotín, se představuje:

Moje profese

Jsem vystudovaná architektka na Fakultě architektury ČVUT v Praze. Na fakultě vyučuji urbanismus a jsem asistentka v ateliéru, který se rovněž zaměřuje na urbanistická zadání. V rámci fakulty se věnujeme spolupráci s kolegy z krajinářského oboru a oboru územního plánování. Věřím, že součinnost vede k lepším výsledkům a lépe připravuje studenty na povolání. V poslední době spolupracujeme se zahraničními univerzitami na společných zadáních, abychom studentům ještě více rozšířili obzory.

Moje zájmy

Mám ráda turistiku, výlety do okolí, přírody, ale i do historických měst.

Můj vztah k Radotínu

V Radotíně žiji 17 let, mám tu spoustu kamarádů a přátel. Radotín mám ráda, protože leží blízko přírody, Berounky, ale současně je odtud snadná dostupnost do Prahy pomocí MHD a vlaku. Je tu klid a přitom všechno. Představuji si, že bych se věnovala územnímu rozvoji, stavebním aktivitám – tedy tomu, co je i moje profese.

Jana Zdráhalová

kandidátka do ZMČ Praha 16