8. září 2022

Představení kandidáta číslo 14

Číslo 14 na kandidátce Místního sdružení ODS Radotín patří Michalu Pavlátovi (42 let), který pracuje jako profesionální hasič.

Dvojnásobný otec Michal Pavlát působí také jako dlouholetý skautský vedoucí. Proto nepřekvapí, že se aktivně zajímá o dění v Radotíně. Zařadil se mezi nezávislé kandidáty, kteří se rozhodli přidat k radotínské ODS. Podle vlastních slov hledal při svém vstupu do komunální politiky týmově fungující uskupení s jasnou vizí, které umí táhnout za jeden provaz.

Michal Pavlát se představuje:

Moje profese

Mám středoškolské vzdělání s maturitou technického zaměření. Pracuji jako profesionální hasič. Kromě svého zaměstnání, které beru jako poslání, se věnuji také ruční výrobě brýlí a navrhování jejich designu.

Moje zájmy

Samozřejmě rodina (mám dvě malé dcery), se kterou rád trávím volné chvíle v přírodě, a dalším mým koníčkem – kromě výroby brýlí – je hra na kytaru.

Můj vztah k Radotínu

V Radotíně žiji od narození, mám zde rodinné i přátelské vazby, působím tu dlouhodobě jako skautský vedoucí.

Radotín vnímám jako skvělé místo pro život na pomezí přírody a města, chci zlepšovat veřejný prostor a věnovat se otázkám životního prostředí. Také bych se rád zaměřil na potřeby rodin s dětmi.

Michal Pavlát

Kandidát MČ Praha 16