16. prosince 2021

ODS Radotín: Klid, pohodu a dokončené projekty

(Noviny Prahy 16) Reakce na téma: Co popřejete Radotínu k Vánocům a do nového roku?

V první řadě přejeme všem obyvatelům Radotína zdraví! A kromě toho klidné a pohodové Vánoce, svátky plné zajímavých setkání s rodinou i přáteli. Do nového roku pak Radotíňákům přejeme rychlé a zdárné dokončení rozjetých projektů, které nás bohužel v některých případech omezují, ale po jejich dokončení se významně vylepší situace v jejich okolí.

Hlavně ale všem přejeme, abychom se co nejrychleji a natrvalo opět všichni vrátili do časů bez vážných omezení našich životů spojených s protikoronavirovými opatřeními.

Největším dárkem pro naši městskou část je letos dokončené Kulturně-komunitní centrum Koruna se dvorem, kde své nové prostory našla také Policie ČR a základní umělecká škola. Máme radost z toho, jak se dvůr a okolní budovy za Korunou během podzimu zaplnily životem, a Radotíňákům přejeme, aby si tento projekt užívali. Přináší totiž více bezpečí do centra Radotína, vylepšuje sociální oblast i vzdělávání.

Těšíme se, že až budeme psát za rok další přání k Vánocům, budeme už využívat nové radotínské nádraží. Všechna nástupiště i podchody slibuje Správa železnic dokončit právě do konce příštího roku. Věříme, že už od půlky příštího roku budeme Berounku překračovat po nové lávce. A příští rok přinese také druhou lávku, kterou využijí chodci a cyklisté. Spojí podchod u restaurace Rozmarýn s prostorem u dnešního přejezdu.

Neustále se snažíme dělat z Radotína místo, kde se dobře žije. A věříme, že nás v tom podpoříte i v příštím roce!

Ještě jednou vám přejeme příjemné prožití vánočních svátků v širším či užším rodinném kruhu nebo s přáteli. A do nového roku jen to nejlepší!

Zastupitelé Městské části Praha 16 za Občanskou demokratickou stranu

Štítky: