7. prosince 2020

ODS Radotín: Sváteční pohodu a hlavně zdraví

(Noviny Prahy 16) Reakce na téma: Co popřejete Radotínu k Vánocům v současné nelehké době?

Všem radotínským obyvatelům přejeme především klidný advent, veselé Vánoce a všechno nejlepší do nového roku! To vše se neobejde bez pevného zdraví, které je během epidemie na prvním místě.

Školákům přejeme, aby se jim naplno rozběhla školní docházka, zájmové kroužky a aby se už nemuseli vracet k výuce na dálku. Seniorům, kteří jsou nejvíce vystaveni zdravotním rizikům spojeným s epidemií, přejeme kromě zdraví i návrat k normálnímu životu v kruhu svých rodin a přátel. Sportovcům přejeme, aby se co nejdříve vrátili k plnohodnotným tréninkům a aby se opět rozběhly všechny jejich soutěže. Všem ostatním přejeme brzký návrat k běžnému životu s otevřenými službami, kulturními scénami, obchody i restauracemi. Samozřejmě si uvědomujeme, že to lze uskutečnit za předpokladu vzájemné ohleduplnosti, respektu, tolerance a dodržování základních anticovidových pravidel.

Radotíňákům rovněž přejeme, aby si už brzy začali užívat všechny výhody spojené s probíhající modernizací železnice. První vlaštovkou je znovuotevřený podjezd pod tratí, díky kterému se zklidní doprava v ulici Na Betonce, v Prvomájové i dole ve Strážovské. I když budou následovat jiná omezení, to největší už snad máme za sebou. Celému Radotínu dále přejeme, aby se podařilo úspěšně dokončit stavbu Kulturně-komunitního centra Koruna, které by mělo být hotové v půlce příštího roku a které vedle nové služebny Policie ČR nabídne i rozšířené možnosti služeb pro rodiny s dětmi.

Všem v Radotíně přejeme ještě jednou sváteční pohodu v kruhu nejbližší rodiny a přátel!

Zastupitelé Městské části Praha 16 za Občanskou demokratickou stranu

Štítky:
komentář