4. srpna 2018

Zábava a odpočinek

(www.ods.cz/os.praha5) Asi každý si chce po práci a o víkendu odpočinout. Přesně jak zpíval Jan Werich v pohádce Císařův pekař a pekařův císař„ po práci legraci“. Právě zvýšením atraktivity městské části Praha 5 v oblasti rozvoje sportu a volného času se chci zabývat v příštím volebním období.

 Vzhledem k množství parků, zeleně a volných ploch nabízí Praha 5 mnohá řešení, která by vhodně rozšířila vyžití nejen pro děti, dospělé, ale i seniory od Barrandova, přes Radlice, Motol, či třeba Košíře. Všude nejen v těchto rozvíjejících se částech Prahy 5 je možné dotvářet či budovat odpočinkové zóny s posezením pro návštěvníky, pozornost si zaslouží i vytváření či zkvalitňování dětských hřišť, nebo rozšiřování sportovních ploch či stezek pro pěší a milovníky cyklistiky. 


Zábava a odpočinek je pro většinu z nás zejména v produktivním věku velmi důležitý, stejně jako pro seniory sociální služby. Právě jejich rozvoj chci podporovat, podobně jako zkvalitňování stávajících služeb. Těší mě, že i mým malým přičiněním se daří připravovat například rozšíření a modernizace Domova seniorů Palata, který by měl nabízet zázemí a služby i seniorům z Prahy 5 vycházející ze špičkových zařízení provozovaných ve Švýcarsku. 

Miroslav Šmíd

člen MR ODS Radlice
kandidát ODS pro volby do MČ Praha 5

Štítky:
komentář