9. srpna 2022

Průvodní slovo ke kandidátce - Volby 2022 - Jaroměř

Vážení spoluobčané,

máme tu čest vám představit konkrétní jména našich kandidátů, kteří se budou ucházet o vaše hlasy v zářijových komunálních volbách do Zastupitelstva města Jaroměř. Snažili jsme se sestavit takový tým, který by, pokud mu dáte důvěru, mohl vést naše město v dalších letech, a to i v nelehkých časech, které právě prožíváme.

Letos ale do toho nejdeme sami. Jdeme do toho Společně. Společně ODS a TOP 09. Sestavili jsme tým osobností, kterým na našem městě záleží a chtějí využít svůj potenciál k jeho dalšímu rozkvětu. Tito lidé pro naše město již mnoho udělali a mají chuť i nadále pracovat na tom, aby se v Jaroměři a jejich městských částech dobře žilo.

Postupně vám jednotlivé kandidáty budeme představovat na Facebookových stránkách ODS Jaroměř. Volební program najdete jak zde na webu, tak na zmiňovaném Facebooku.

V současném volebním období, které se chýlí ke svému konci, jste dali důvěru třem zástupcům – Milanu Libichovi, Lucii Kubálkové Kalhousové a Jakubu Mertlíkovi, kteří byli součástí široké vládní koalice a za kterými stojí mnoho odvedené práce. Pár příkladů najdete též na Facebooku ODS Jaroměř.

Je třeba našim zastupitelům, ale i všem ostatním, kteří tvořili koalici, poděkovat za spolupráci v Zastupitelstvu našeho města. Velké poděkování patří i Radě města v čele s panem starostou Josefem Horáčkem.

Budeme se těšit na vaši podporu i v nadcházejícím volebním období.

Za SPOLEČNĚ v Jaroměři

Ing. Jiří Slánský (ODS) a Mgr. et. Bc. Jana Žárská (TOP 09)