19. září 2016

Návštěva místopředsedkyně ODS Alexandry Udženija a poslankyně Jany Černochové v MSK

V pátek 16.9.2016 navštívila místopředsedyně ODS Alexandra Udženija a poslankyně PS PČR Jana Černochová Moravskoslezský kraj. Jejich program začínal ráno v 8.00 hodin návštěvou Vojenského opravárenského podniku v Šenově u Nového Jičína, kde se seznámily s problematikou oprav tanků a další vojenské techniky za doprovodu generálního ředitele Marka Špoka. Obě dámy si prošly závod a hovořily i se zaměstanci.

Návštěva pokračovala do kopřivnické TATRY. Zde v doprovodu lídra kandidátní listiny Jakuba Unucky, starosty města kopřivnice Miroslava Kopečného a dalších kandidátů ODS do krajského zastupitelstva Xenie Šustalové, Jakuba Jandy, Lukáše Seibertra a Romana Kresty navštívily i zkušební areál TATRY, tzv. polygon, kde se svezly v dakarské TATŘE.

Po pracovním obědě s místními podnikateli byly přijaty starostou města na radnici, kde proběhla prezentace ateliéru Kamila Mrvy o proměně prostranství před KD Tatra v budoucí náměstí.

Další zastávka se uskutečnila ve společnosti REMOSKA ve Frenštátu pod Radhoštěm. 

Závěrem dne proběhl seminář Omezování a držení zbraní za účasti zástupců z řad myslivců, prodejců zbraní, vojáků a veřejnosti.