28. ledna 2022

ODS Děčín půjde do voleb samostatně

Děčínská ODS půjde do voleb samostatně. Po intenzivních jednáních s děčínskou TOP 09 a KDU-ČSL o tom jednomyslně rozhodla Místní rada ODS Děčín.

Počet členů Místního sdružení ODS Děčín se od posledních komunálních voleb více jak zdvojnásobil, mezi členy pociťujeme energii a aktivní zájem o politické dění ve městě.

Vedle jiných naše řady posílili také zastupitelé Tomáš Brčák, který v současné době zastává funkci náměstka primátora města Děčín a Rudolf Brejška. V minulých komunálních volbách oba kandidovali za ODS s podporou Svobodných jako nestraníci.

ODS je strana pro aktivní a pracovité lidi, kteří dokáží převzít odpovědnost nejen sami za sebe, ale také za své okolí. Chceme požádat všechny aktivní obyvatele Děčína, kteří by se chtěli svými podněty podílet na tvorbě volebního programu, aby nás kontaktovali. Budeme rádi za jakékoliv podněty a pomoc ve volební kampani. Dění v Děčíně se týká každého z nás. Čím více aktivních lidí se zapojí, tím lépe pro nás všechny. Těšíme se na setkávání s Vámi.

Jiří Čečrle, předseda MS ODS Děčín

Jitka Horáková, předsedkyně OS ODS Děčín