20. května 2021

Návštěva v plaveckém klubu Fontána v Kohoutovicích

(www.ods.cz) Zbyněk Stanjura v rámci své tour s názvem Stanjura jede do října navštíví 100 podnikatelů a živnostníků, kteří každý den bojují a navzdory vládě, která jim hází klacky pod nohy, se nevzdávají. Protože právě oni jsou pilířem a tahounem české ekonomiky. Chce s nimi mluvit o tom, co je trápí, jaké problémy řeší a co potřebují. Chce slyšet jejich příběhy.

Dnes jsem navštívil plavecký klub Fontána v Kohoutovicích, který více než 15 let pomáhá dětem i miminkům naučit se plavat a cítit se ve vodě bezpečně.

Klub byl bohužel několik měsíců úplně uzavřený, nebyla možnost provozovat ani individuální plavecké kurzy a není otevřen ani teď, kdy už se přitom většina sportovišť vrací do normálního režimu.

Hrozí, že se klub z problémů nedostane. Přitom se blíží léto, doba koupání a plavání. Běhá mi mráz po zádech pokaždé, když slyším, jaké tragédie se v létě u vody stanou. ☹

Na svém profilu sdílím sbírku, která by mohla plaveckému centru pomoci, aby se zas dětem a rodičům otevřelo. Ti nejmenší odnesli koronavirovou pandemii už dost.

https://www.donio.cz/fontana 

Zbyněk Stanjura

1. místopředseda strany
předseda poslaneckého klubu ODS