4. října 2016

Díky za každé nové pracovní místo

Paní Daniela Hebnarová, bývalá úspěšná starostka Kroměříže a kandidátka na senátorku Kroměřížska poskytla rozhovor deníku Právo a my vám jej nyní přinášíme na webu ODS.

Co podle vás Kroměříž a její blízké okolí, které tvoří senátní volební obvod, v němž kandidujete, nejvíce potřebuje?

Jednoduše: díky za každé nové pracovní místo na Kroměřížsku, potřebujeme udržet naši vodu a vodní zdroje ve vlastnictví měst a obcí, pomůže nám zjednodušení přístupu na úřady a snažme se vytvořit podmínky pro mladé lidi (bydlení, školky, kvalitní školy a možnosti zaměstnání), abychom se mohli dobře postarat i o seniory a lidi potřebné.

Jak podle vás může senátor ovlivnit život obyvatel ve svém volebním obvodu?

Především tím, že bude naplno vykonávat senátorskou funkci – bude v každodenním kontaktu s Kroměřížskem a využije všechny senátorské možnosti a pravomoci pro účinnou pomoc při řešení problémů. V mém případě přidám ještě nadšenou propagaci Kroměřížska v Praze.

O zisk mandátu v Senátu usiluje v kroměřížském volebním obvodě devět kandidátů. Koho považujete za největšího soupeře?

Všech osm protikandidátů mě zajímá, soupeření bych spíše nazvala poměřováním nabídek pro voliče. Přála bych si, aby náš volební obvod v Senátu zastupoval člověk, který nasbíral zkušenosti při práci pro lidi.