16. září 2022

Představení kandidáta číslo 6

Šestkou na kandidátce Občanské demokratické strany ve volbách do Zastupitelstva městské části Praha 16 (Radotín) je Jan Fleischner. I on se aktivně věnuje zlepšování života v Radotíně. Vede dopravní komisi a je členem stavební komise – obě jsou poradními orgány rady městské části. Jan Fleischner kromě toho každý rok vede skupinu radotínských školáků na lyžařském výcviku pořádaném starostou Karlem Hanzlíkem a je členem výboru tenisového klubu LTC Radotín. Přes svůj nízký věk toho Honza Fleischner hodně stihnul ve svém profesním životě – patří mezi nejúspěšnější realitní makléře společnosti RE/MAX. Prací pro Radotín navazuje na svého dědečka Milana Stodolu, který spolupracoval s radnicí dlouhé desítky let.

Jan Fleischner (27), číslo 6 na kandidátce ODS Radotín, se představuje:

Moje profese

Již osm let se věnuji práci realitního makléře. Pracuji pro mezinárodní společnost RE/MAX jako OSVČ, jsem tedy zvyklý, že se o sebe musím postarat sám. Podnikat jsem v tomto oboru začal hned po maturitě na osmiletém gymnáziu s rozšířenou výukou jazyků. Původně to měla být zajímavá brigáda k vysoké škole, ale záhy jsem zjistil, že mě natolik naplňuje, až jsem – přes odpor rodičů – studií zanechal.

Dnes svého rozhodnutí rozhodně nelituji a patřím mezi špičku realitních makléřů v ČR. V roce 2019 jsem vyhrál první ročník ocenění „Makléř roku do 26 let“ a patřím do „Hall of Fame“ celosvětové sítě RE/MAX, čehož jsem dosáhl jako nejmladší český makléř v historii společnosti.

Kromě práce v zastupitelstvu jsem členem výboru tenisového klubu, věnuji se činnosti v komisích (stavební a dopravní). Pro místní děti každý rok spoluorganizuji lyžařský kurz v Krušných horách, kterého se účastním jako instruktor. Finančně podporuji zdejší lakrosový oddíl.

Moje zájmy

V poslední době jsem se opět velmi aktivně vrátil ke sportu. Hraji golf, chodím pravidelně cvičit, jezdím na kole, v zimě na lyžích a na běžkách. Velmi mě zajímá politika a dění v ČR i ve světě, mou zálibou je dobré jídlo a gastronomie obecně.

Můj vztah k Radotínu

Miluji zdejší atmosféru, která si bere to nejlepší z bydlení ve velkém i malém městě. Je skvělé, že například při výletu na kole se během tří minut dostanu do přírody a nemusím se složitě dopravovat z centra města. Rád bych do budoucna pokračoval v práci zdejšího vedení radnice a naplnil tak odkaz po svém dědečkovi, Milanu Stodolovi, který pro Radotín dýchal, a ačkoli se nikdy přímo nezapojil do komunální politiky, udělal pro něj mnoho dobrého.

Jan Fleischner

kandidát do ZMČ Praha 16