Mgr. Jitka Egartová

*1977

Politická příslušnost: ODS

Životopis

Mgr. Jitka Egartová se narodila v roce 1977 v Hořovicích. Středoškolské vzdělání získala na Obchodní akademii v Berouně. Kombinovanou formou vystudovala na Univerzitě Jana Amose Komenského obor sociální a mediální komunikace. V roce 2002 nastoupila do vydavatelství časopisů Burda Praha, kde se vypracovala na pozici ředitelky výrobního oddělení. Po návratu z mateřské dovolené zodpovídala za aplikaci pravidel GDPR. Od roku 2019 pracuje v Loděnicích ve společnosti GZ Media jako account manager v zákaznickém servisu.

V roce 2014 kandidovala jako nezávislá za ODS v komunálních volbách. Zastupitelkou města Králův Dvůr se stala jako náhradník v roce 2017 již jako členka ODS. V roce 2018 obhájila pozici zastupitelky. Dnes je členkou kontrolního výboru, předsedkyní kulturní komise, která zajišťuje akce pro děti, a předsedkyní komise pro oddechové zóny. Je předsedkyní místního sdružení ODS Králův Dvůr a členkou oblastní rady Beroun.

Je vdaná, má jedno dítě.