30. listopadu 2014

Setkání členů Oblastního sdružení s bowlingovým turnajem

V sobotu 29. listopadu proběhlo v Moravských Budějovicích neformální setkání členů Oblastního sdružení ODS Třebíč. V čase blížících se vánočních svátků a proběhlých komunálních voleb se sešlo v provozovně Bowling Sport Bar Moravské Budějovice ke třicítce členů Občanské demokratické strany.

V sobotu 29. listopadu proběhlo v Moravských Budějovicích neformální setkání členů Oblastního sdružení ODS Třebíč. V čase blížících se vánočních svátků a proběhlých komunálních voleb se sešlo v provozovně Bowling Sport Bar Moravské Budějovice ke třicítce členů Občanské demokratické strany. Po úvodním slovu předsedy OS Vítězslava Jonáše se přítomní účastníci akce zapojili do diskuze nad nejrůznějšími tématy, od těch běžných až po ty samozřejmě politické.

Pro zpestření se část účastníků přesunula i na připravený bowlingový turnaj, kde se při srážení kuželek vzájemně poznávali členové z různých koutů Třebíčska, což byl jeden z hlavních důvodů této plánované akce.

Po náročném sportovním úsilí při shazování kuželek proběhlo posilnění u připraveného rautu a oficiální část večera pokračovala udělením diplomů pro vítěze bowlingového turnaje. Vyvrcholením celé akce bylo losování cen pro přítomné účastníky.

V přátelské a pohodové atmosféře se pak jednotliví členové opět ponořili do vzájemného debatování a povídání, které trvalo téměř do půlnoci. Zúčastnění členové ODS si akci velmi pochvalovali a již nyní se těší na další podobné setkání.

Martin Hladík

asistent regionálního manažera
předseda místního sdružení
člen místní rady