4. října 2014

Volební stánek ODS v Třebíči

V sobotu 4. října probíhala předvolební kampaň ODS v Třebíči na Karlově náměstí.

Prezentační stánek s kandidátkami a kandidáty Občanské demokratické strany v Třebíči jste mohli zahlédnou mimo jiné i v sobotu 4. října 2014 od 9 hodin na spodní straně Karlova náměstí. 

S kolemjdoucími občany jsme řešili rozmanitá témata, od těch politických na národní úrovni, přes především ty komunální, tak i běžné životní strasti lidkého života.

Rozdávali jsme naši volební skládačku s hrou, která byla distribuována do poštovních schránek v pondělí a úterý, do přidružených obcích pak v pátek a pondělí před volbami, děti pak obdržely lízátko, dospělým jsme dávali volební program a také drobné reklamní předměty.

Ačkoliv nepršelo, bylo velmi znát, že chladné počasí a zatažená obloha na náměstí moc lidí nevylákala. Jedním z našeho bodu ve volební programu, který naleznete na www.odstrebic.cz, je také větší kulturní a společenské využívání Karlova náměstí, které by mělo být centrem dění ve městě. Náměstí by mělo pulzovat i během sobotního dopoledne.

Před termínem voleb, který je v pátek a sobotu 10. a 11. října, proběhnou ještě naše dva volební stánky, konkrétně v pondělí  6. října od 14 do 17 hodin a ve čtvrtek po celý den. Při nich se rádi s Vámi pobavíme o tom, co Vás v Třebíči trápí.

Martin Hladík

předseda místního sdružení
člen místní rady
lídr kandidátky