7. srpna 2014

ODS kandiduje do 17-ti zastupitelstev na Třebíčsku

Občanská demokratická strana podala za Oblastní sdružení ODS Třebíč celkem 17 kandidátních listin do zastupitelstev obcí, městysů a měst.

Občanská demokratická strana podala za Oblastní sdružení ODS Třebíč celkem 17 kandidátních listin do zastupitelstev obcí, městysů a měst. Z měst kandiduje ODS v Třebíči, Moravských Budějovicích, Jemnici, Jaroměřicích nad Rokytnou a Hrotovicích, z městysů jsou to Okříšky, Heraltice a Budišov. Březník, Dukovany, Kněžice, Kozlany, Litovany, Myslibořice, Pozďatín, Rouchovany a Výčapy pak doplňují celkový počet kandidátek za obce.

„Oproti minulým komunálním volbám jsme zaznamenali pokles v podaných kandidátkách, ale nevnímám to nijak dramaticky,“ říká manažer třebíčské oblasti Martin Hladík, a doplňuje „v roce 2010 jsme podali 24 kandidátních listin, nyní je to 17“.

Oproti předchozím rokům je však znát, že se nám kandidátní listiny rozšířily o nestraníky. Většinou se však jedná o lidi, se kterými spolupracujeme, jsou to naši dlouhodobí příznivci a podporovatelé. O mandáty v zastupitelstvech se za Občanskou demokratickou stranu uchází 221 kandidátů. 

 

 

 

 

Kontakty:

Vítězslav Jonáš

Předseda oblastního sdružení ODS Třebíč

Tel: 602 512 155

Email: info@vitezslav-jonas.cz

 

Martin Hladík

Asistent regionálního manažera

Tel: 603 489 887

Email: os.trebic@ods.cz

 

Martin Hladík

předseda místního sdružení
asistent regionálního manažera