24. června 2014

Volební sněm místního sdružení ODS Třebíč

V úterý 17. června 2014 proběhl v malé restauraci Hotelu ATOM volební místní sněm Místního sdružení ODS Třebíč. Na programu bylo především sestavení kandidátky pro komunální volby do zastupitelstva města Třebíče v nadcházejících říjnových volbách.

 

Na lídra kandidátky byl navržen 34-letý majitel produkční agentury a předseda Místního sdružení ODS Třebíč Martin Hladík. V tajné volbě získal jednomyslnou podporu od všech přítomných delegátů. Na druhém místě kandidátky byla taktéž jednohlasně zvolena ředitelka sdružení STŘED,o.s. a místopředsedkyně místního sdružení Mgr. Martina Bártová. Stejnou podporu získal i na třetím místě zvolený ing. Jakub John, jednatel firmy VIA ALTA a.s. a člen rady místního sdružení. Na dalších předních místech byli dále zvoleni Lukáš Uhlíř, Mgr. Blanka Glaserová, ing. Pavel Trvaj, Milan Nahodil, Petra Divišová, Stanislav Cejpek a Mgr. Miloš Samek.
„Poprvé jsme sestavovali kandidátku, na které nemáme žádného současného zastupitele. Poprvé jsme sestavovali kandidátku i z nečlenů ODS“ říká nově zvolený lídr ODS v Třebíči Martin Hladík a doplňuje: „Kandidátní listina je sestavená pestře a ze sněmu mám velmi dobrý pocit. Kandidátní listina se omladila, věkový průměr je 48 let, a zkrásněla, neboť v první desítce máme i tři ženy“.

Martin Hladík

předseda místního sdružení
člen místní rady