3. října 2012

Lhát se nemá

Kandiduji do zastupitelstva našeho kraje, protože jsem přesvědčen, že jen aktivní lidé mohou něco změnit.

Co dělám? 

Pracuji v oblasti managementu aplikovaného zemědělského ekonomického výzkumu a jsem zapojen v dozorových orgánech různých národních, ale i mezinárodních výzkumných institucí, center a think thancích.Přednáším na vysoké škole management, etiketu a veřejnou správu.

Kdo jsem? 

I když jsem se narodil v Praze, díky rodině se staly střední Čechy mým druhým domovem. Jsem ženatý a mám syna. Mezi mé koníčky patří práce, sport, cestování a kultura.  Aktivně jsem zapojen ve folklorním hnutí.  

Proč kandiduji? 

Rozhodl jsem se kandidovat do zastupitelstva našeho kraje, protože jsem přesvědčen, že jen aktivní lidé mohou něco změnit. Jsem připraven naslouchat a navrhovat řešení s odborníky, které jsou realistické. Neslibuji nereálné a nesplnitelné. Populismus sice lahodí uchu, ale je to jistá forma nepravdy a lhát se nemá. 

Orientuji se v oblasti rozvoje venkova, zemědělství, kultury a managementu veřejných služeb. Moje motto zní: Objevujeme to, co už naši předci dávno zapomněli. Poučit se z minulosti a vzít si z ní to dobré, dále ji rozvíjet, to je určitě cesta po které chci jít. 

PhDr. Jan Šlajs, LL.M.

člen strany

člen oblastní rady