#ODS Praha Živě

ODS

Rozhovor se senátorem Jaroslavem Kuberou nejen o kouření, ale také o tom, jak se v našem životě stále omezují svobody, protože si někdo myslí, že ví, co je pro nás všechny dobré.

ODS

Právo držet střelné zbraně by Česká republika měla podle ODS ubránit, i kdyby to omezovala evropská směrnice a zemi hrozily sankce za to, že směrnici nezačlení do svého zákonodárství. Za krajní možnost, jak právo držet střelnou zbraň ubránit, vidí poslankyně ODS Jana Černochová i zakotvení práva držení zbraně do české ústavy, což chce ministr vnitra. http://zpravy.idnes.cz/drzeni-zbrani-evropska-smernice-ods-d73-/domaci.aspx?c=A170117_131834_domaci_kop#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=domaci&utm_content=main

ODS

ODS Praha sdílel(a) video uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

ODS

ODS Praha sdílel(a) příspěvek uživatele Petr Fiala.

ODS

ODS Praha sdílel(a) příspěvek uživatele Václav Klaus ml.

ODS

Doporučujeme Janu Černochovou vs. Martin Stropnický v nedělní Partii „Pan ministr Stropnický je asi pravděpodobně jediný ministr obrany na světě, kterému dvakrát po sobě navrhovala Poslanecká sněmovna navýšit rozpočet jeho resortu a on to odmítl. Dokonce v roce 2015 mu to navrhoval jeho koaliční kolega, pan poslanec Gabal. V roce 2016 pro rok 2017 jsem to navrhovala já. Jednou to bylo pět miliard, jednou to bylo deset miliard.“ http://play.iprima.cz/partie/partie-2

ODS

ODS Praha sdílel(a) příspěvek uživatele Alexandra Udženija.

ODS

ODS Praha sdílel(a) fotku uživatele Filip Humplík.

Naši lidé