#ODS Praha Živě

ODS

ODS Praha sdílel(a) příspěvek uživatele Filip Humplík.

ODS

ODS Praha sdílel(a) příspěvek uživatele ODS Praha 8.

ODS

ODS Praha sdílel(a) odkaz.

ODS

Není to už příliš velký hysterie?

ODS

V Radě hlavního města Prahy sedí radní bez důvěry zastupitelů Klub ODS vyjadřuje znepokojení nad dnešním jednáním zastupitelstva Hlavního města Prahy. Magistrátní koalice v čele s primátorkou Adrijanou Krnáčovou odmítla odhlasovat důvěru paní radní Plamínkové, zvolené za hnutí STAN. ODS žádala, aby radní Plamínková vyvodila politickou odpovědnost, za to, že veřejně nabízela úřednické posty a místa v dozorčích radách svým spolustraníkům a její e-mailová korespondence se dostala do rukou nedůvěryhodných lidí napojených na zločince Radovana Krejčíře. Tím, že koaliční zastupitelé odmítli hlasovat o důvěře radní Plamínkové, ukázali, že ani oni sami jí nedůvěřují. Je to další důkaz zoufalého a neprofesionálního fungování pražské koalice ve složeni ANO, ČSSD, KDU-ČSL, STAN a Strany zelených. Občané mohli vidět v přímém přenosu, že předvolební proklamace o nezaujatých odbornících na důležitých postech v městských firmách a dozorčích radách byly jen prázdné fráze.

ODS

Právě začalo mimořádné jednání Zastupitelstva hlavního města Prahy. Navrhujeme odvolání radní Plamínkové a Kolínské. Současná magistrátní koalice už musí přijmou zodpovědnost za své nezodpovědné kroky! Sledujte přenos z jednání živě na: http://www.praha.eu/jnp/cz/o_meste/primator_a_volene_organy/zastupitelstvo/programy_a_zapisy_zasedani/primy_prenos_zasedani_zhmp/index.html

ODS

ODS Praha sdílel(a) příspěvek uživatele Filip Humplík.

ODS

ODS na mimořádném jednání zastupitelstva navrhne odvolání dvou radních Pražští zastupitelé za ODS na zítřejším mimořádném jednání Zastupitelstva hlavního města Prahy, v souvislosti s kauzou europoslance Stanislava Polčáka, budou požadovat odvolání radní Jany Plamínkové. Ta podle informací zveřejněných v médiích rozeslala e-mail, který skončil u zlínského podnikatele Michala Redla, který byl v minulosti jeden z nebližších spolupracovníků uprchlého zločince Radovana Krejčíře. Tímto způsobem obsazovat klíčové magistrátní úřednické pozice a pozic v orgánech městských firem, Občanská demokratická strana považuje za bezprecedentní a nepřípustné. „Ačkoliv paní radní Plamínková zřejmě nebyla iniciátorem dalších konzultací se zlínským podnikatelem Redlem, který je toho času navíc považován za nezpůsobilého, je zjevné, že paní radní a celé hnutí STAN absolutně nezvládá personální politiku. Takový postup, kdy se místa ve strategických městských firmách rozposílají po celé zemi, aby je „někdo“ p

Naši lidé