#ODS Praha Živě

ODS

ODS Praha sdílel(a) živé vysílání uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

ODS

ODS Praha sdílel(a) příspěvek uživatele Jana Černochová.

ODS

ODS Praha sdílel(a) video uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

ODS

ODS Praha sdílel(a) příspěvek uživatele Filip Humplík.

ODS

Pražská ODS zásadně nesouhlasí s dnešním rozhodnutím Rady hlavního města Prahy odsunout dostavbu městského okruhu. „Nepotřebujeme další a další studie, potřebujeme konečně začít stavět,“ říká zastupitel hlavního města Prahy a předseda pražské ODS Filip Humplík. Zadání nové studie na alternativní vedení městského, vnitřního okruhu je podle pražské ODS jen produktem vnitřních hádek v magistrátní koalici. „Rozumím tomu, že koalice na magistrátu se otřásá v základech a zadání nové studie na alternativní vedení městského okruhu je jen úlitbou Straně zelených. Není však možné, aby si vedení města řešilo své vnitřní problémy na úkor Prahy a Pražanů,“ komentuje situaci na pražském magistrátu 1. místopředsedkyně ODS Alexandra Sandra Udženija. „Bohužel, poslední tři roky zažíváme znovu a znovu, že se koalice na magistrátu neumí dohodnout a namísto řešení problémů je jen odsouvá do budoucna. Tahle praxe musí skončit. V ODS jsme připraveni podpořit zahájení dostavby městského okruhu ve stávajíc

ODS

Určitě jste si všimli, že ODS zahájila kampaň s letními kiny po celé republice a určitě si říkáte, jestli budou i v Praze. Ano, budou :) Začínáme v úterý 29. 8. na Letní kino: Řepy a pak se zastavíme ještě 8x po celé Praze. Více informací najdete na našem webu. Na menu jsou Špunti na vodě, občerstvení a samozřejmě dobrá nálada. Tak na viděnou a deky pro jistotu s sebou. Bývá narváno :)

ODS

ODS Praha sdílel(a) odkaz.

ODS

ODS Praha sdílel(a) příspěvek uživatele Filip Humplík.

Naši lidé