NovinkyOS Praha 4

Vybíráme z lednového Tučňáka

Výběr z únorového Tučňáka

ODS

ODS Praha 4 sdílel(a) událost uživatele Asociace podnikatelů a manažerů.

ODS

Výsledky hlasování Zastupitelstva městské části Praha 4 ze dne 15.2.2017 z pohledu Klubu ODS Zastupitelstvo kromě několika technických bodů, splátkových dohod a informací schválilo : 6 prodejů bytových jednotek jednotlivým fyzickým osobám 2 prodeje malých nebytových jednotek fyzickým osobám 8 prodejů zastavěných a souvisejících pozemků bytovým družstvům, SVJ apod. 1 prodej dvou garáží bytovému družstvu Program krátký, projednávané body relativně málo významné, ale přesto – „Za nás dobrý !“ Klub ODS v ZMČ - 4

ODS

Mladí občanšti demokraté pořádají menší diskuzní setkání. Podpořte je, dejte to vědět ve svém okoli.

ODS

ODS Praha 4 přidal(a) novou fotku do alba: Nominace Prahy 4.

ODS

Vybrané body z jednání Rady městské části Praha 4 dne 8.2.2017 z pohledu Klubu ODS Rada měla na programu celkem 63 bodů. Většinou se jednalo o technické a majetkoprávní body (pronájem bytu, odpis nedobytné pohledávky, prodej pozemku pod družstevním domem apod.) Ze zajímavějších bodů vybíráme : Bod 32 programu zní hrozně : 1.k uzavření smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene k tíži pozemků parc.č. 140/83 a 140/134 v katastrálním území Lhotka 2.k vydání souhlasného stanoviska se stavbou „Praha 4 – Lhotka, Nad Koupadly přeložka a přípojka 1 kV“ A bod 52 také K rozhodnutí uzavřít dohodu o převodu práv a povinností ke stavbě mezi městskou částí Praha 4 a společností PREdistribuce a.s. Ale věcně jde o nezbytnou součást stavby Koupaliště Lhotka, kde se při výstavbě probojováváme džunglí administrativy pomalu, ale jistě vpřed. Minule nás zdrželi obojživelníci (bude zahájeno řízení o výjimce a zřízení zvláštního žabího jezírka), dnes jsme snad překonali i elktropřípojku. Ani n

ODS

Co by asi tak psali dnešní vášniví kritici příkazu D.Trumpa blokujícímu po určitou dobu migraci z několika více než problematických států dříve? Představte si, že by americký prezident na podzim roku 1945 vydal příkaz, zakazující vstup do USA všem bývalým příslušníkům SS. To bychom se asi dočkali srdceryvné scény, jak bude muset Oskar Schindler počkat pár měsíců někde v hotelu. Nebo zasvěcených komentářů o tom, jak jsou na práci jejich odborníků USA závislé. Bez Wernera von Brauna by přece raketový program Apollo nepostavili, bez bývalých esesáků to prostě nejde.

Naši lidé