NovinkyOS Praha 4

#ODS Praha 4 Živě

ODS

ODS Praha 4 sdílel(a) příspěvek uživatele SPORTJOY - příměstský sportovní kemp.

ODS

ODS Praha 4 sdílel(a) fotku uživatele ODS Praha.

ODS

ODS Praha 4 přidal(a) novou fotku.

ODS

Vybrané body z jednání Rady městské části Praha 4 ze dne 28.6.2017 z pohledu Klubu ODS Rada měla na programu celkem 75 bodů. Většinou šlo o běžné majetkoprávní úkony (pronájmy bytů a nebytových prostor, dílčí změny nájemních smluv, dílčí úpravy dodavatelských smluv, prodeje bytů apod.) Ze zajímavějších bodů a bodů předkládaných našimi členy rady vybíráme : • Přijali jsme dar od K+L NET s.r.o. , a to 140 deskových vzdělávacích her. Využijí je naše mateřské a základní školy i sociální odbor. • V Krči mezi ulicemi Tajovského a Sládkovičova bude Praha 4 stavět dráhu pro kola a brusle a doplňovat městský mobiliář. Protože pod pozemkem 2869/417 vede topný kanál, musí být uzavřena i speciální smlouva s jeho provozovatelem. • Zadali jsme veřejnou zakázku na Revitalizaci vnitrobloku Humpolecká. Budou upraveny stávající zpevněné plochy, vyměněn a doplněn drobný mobiliář, terén bude vyspárován a budou osazeny nové žlaby na odvod vody do pozemních vsakovacích bloků. Celá akce bude stát cca 2,

ODS

ODS Praha 4 přidal(a) 3 nové fotky.

ODS

Varovné memento Připomínáme si smutné výročí, dnes 27. června uplynulo šedesát sedm let ode dne, kdy komunisté zavraždili JUDr. Miladu Horákovou. Zdůrazňujeme, že nešlo o nějaký omyl, exces, přehmat nebo příznak doby. Ne, šlo o plánovanou, promyšlenou a chladnokrevně provedenou justiční vraždu. Byla to demonstrativní ukázka a komunistický režim dal jasně a bez příkras najevo, jak bude vládnout a co pro něj znamená právo a spravedlnost. Zavraždit opoziční političku, zavraždit odbojářku uvězněnou za okupace v koncentračním táboře, zavraždit matku nedospělé dcery – tak to všechno můžeme, to umíme, to dokážeme, to jsme my! Na tohle nesmíme zapomenout. Klub ODS v ZMČ Praha 4

ODS

Reprezentantky ZŠ Bítovská získaly na celopražském finále festivalu Antifetfest 3.místo Letos proběhl již desátý ročník filmového soutěžního festivalu amatérských filmů pro školy Antifetfest. Dne 14. května 2017 proběhlo v sále Lucerny velké finále, kdy se závěrečného klání zúčastnilo celkem 44 snímků rozdělených do dvou kategorií. Prahu 4 ve finále filmového festivalu Antifetfest 2017 reprezentovala autorská skupina ze ZŠ Bítovská 6R + Táňa, režisérka Marie Rezlerová, herečka Táňa Manulyak a zvukařka Klára Brejtrová. Svůj soutěžní snímek „Jen hlas“ anotovaly mottem: I slova způsobí větší bolest než fyzická síla. V celopražském finále obsadily 3 místo. Zvláštní cenu poroty za práci se zvukem získala Táňa Manulyak. „Viděla jsem všechny soutěžní snímky a měla jsem tu čest předávat ocenění při vyhlášení. Snímek našich reprezentantek ze ZŠ Bítovská mě totálně rozebral a věřila jsem, že uspěje. Jsem opravdu velmi pyšná, že holky získaly krásné třetí místo a velmi jim za jejich práci d

ODS

ODS Praha 4 přidal(a) 7 nových fotek.

Naši lidé