#ODS Pardubický kraj Živě

ODS

Předvolební televizní speciál našeho lídra a kandidáta na hejtmana Michala Kortyše v televizi V1.

ODS

David Novák, kandidát ODS ve volbách do Senátu PČR ve volebním obvodu č. 43 Pardubice, společně s lídrem a kandidátem na hejtmana ve volbách do Zastupitelstva Pardubického kraje Michalem Kortyšem a dalším kandidáty zahájili dnes tiskovou konfetencí své ostré předvolební kampaně. Setkání se zástupci sdělovacích prostředků se neslo v pohodové atmosféře spojené s ochutnávkou výrobků z produkce Davida Nováka ze Statku Uhersko.

ODS

ZJEDNODUŠME TO..... příjemné sobotní odpoledne v českotřebovské restauraci Na Horách, kde se můžete během poslechu známých písní známé bluegras a country skupiny POUTNÍCI také setkat a diskutovat s našimi kandidáty v podzimních volbách do krajských zastupitelstev,

ODS

ODS Pardubický kraj sdílel(a) odkaz.

ODS

Michal Kortyš by podpořil i investice do nových technologií dopravních prostředků, jako jsou elektromobily, elektrobusy. Investoval by rovněž do řízeného parkování přímo v Pardubicích, ale i podpořil parkovací systémy ve všech ostatních městech Pardubického kraje aj. Více se dočtete v rozhovoru níže.

ODS

Pro příznivce pravicové politiky. https://www.facebook.com/Modern%C3%AD-ODS-143961546024255/?fref=ts

ODS

Jaké strany se budou ucházet o vaše hlasy? Mandáty v zastupitelstvu budou obhajovat: - ČSSD Pardubický kraj, vítěz minulých voleb - Krajský výbor KSČM - Pardubice, nejsilnější opoziční strana - Koalice pro Pardubický kraj složená z KDU - ČSL Pardubický kraj, hnutí Nestraníci a SNK Evropští demokraté, člen krajské koalice - ODS Pardubický kraj - TOP 09 - Pardubický kraj, tentokrát bez Starostů a nezávislých - Koalice pro Pardubický kraj - SPO, HOK & HPPL, člen krajské koalice (Zemanovci) s podporou dalších dvou subjektů Dále kandidují: - Koalice Pro otevřený kraj - Piráti, Zelení, Změna - koalice Strana zelených - Pardubický kraj, Piráti - Pardubický kraj, Změna - Pardubický kraj - STAN Pardubický kraj - ANO, tohle je Pardubický kraj - Úsvit - Národní koalice Pardubický kraj - Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura Pardubický kraj - SPD - Koalice Svobodní a Soukromníci Pardubický kraj - Koalice Východočeši, NEZÁVISLÍ, Patrioti Pardubic

ODS

Občanská demokratická strana právě teď představuje v Praze své lídry pro krajské volby a kandidáty do Senátu, čímž byla oficiálně odstartována předvolební kampaň. Došlo také k predstaveni hlavního sloganu, představení grafického manuálu a s tím také související nová podoba webových stránek ODS.

Naši lidé