#ODS Olomoucký kraj Živě

ODS

Regionální sdružení ODS Olomouckého kraje sdílel(a) vlastní příspěvek.

ODS

Náměstek hejtmana Dalibor Horák v Přerově: "Pacienti z Přerova a okolí už nemusí dojíždět na vyšetření na magnetickou rezonanci. Místní nemocnice totiž otevřela zcela nové pracoviště tohoto druhu. Náklady na pořízení moderního diagnostického přístroje a stavební úpravy dosáhly 42 miliónů korun, přičemž budova byla pořízena z investičních prostředků Olomouckého kraje a přístrojové vybavení v hodnotě 20,5 miliónu korun z investičních prostředků společnosti Středomoravská nemocniční. Nově instalované přístrojové vybavení přispěje ke komfortu pacientů z řad obyvatel regionu. Těší mě skutečnost, že se provozování nemocnic Olomouckého kraje prostřednictvím privátní společnosti, které funguje zhruba deset let a u jehož počátků jsem tehdy jako člen Rady Olomouckého kraje stál, i přes původní pochybnosti části veřejnosti osvědčilo. Slouží tak za vzor některým ostatním krajům, které se při správě svých zdravotnických zařízení potýkají s problémy."

ODS

Oblastní sdružení ODS Přerov si právě na svém jednání zvolilo lídra kandidátky do PS PČR pana Michala Záchu (38 let, ženatý, 3 děti) a dalš kandidáty v pořadí : Leon Bouchal (Tovačov), pí Palmašová (Kojetín, nestraník), p.Lubojatzký (Hranice), p.Haška (Lipník nad Bečvou), p. Dostál (Přerov), Hübner (Kojetín) a p. Bardoň (Bělotín)

ODS

Regionální sdružení ODS Olomouckého kraje přidal(a) 2 nové fotky.

ODS

Regionální sdružení ODS Olomouckého kraje přidal(a) 3 nové fotky.

ODS

Regionální sdružení ODS Olomouckého kraje si změnil(a) úvodní fotku.

Zajimava akce v Praze!

ODS

Regionální sdružení ODS Olomouckého kraje si změnil(a) úvodní fotku.

Naši lidé