#ODS Olomoucký kraj Živě

ODS

Regionální sdružení ODS Olomouckého kraje přidal(a) 2 nové fotky.

ODS

Petr Fiala: "To, co se dělo kolem kariérního řádu a jak dopadl, názorně ukazuje, co nám tu zůstává za končící vládní koalicí. Šlo o další špatně připravený zákon a tomu odpovídá i jeho osud. Návrh z dílny ČSSD problémy školství dostatečně neřešil, mnohé věci by jen zkomplikoval a přinesl by další byrokratickou zátěž. To, že se proti němu postavili i někteří vládní poslanci, ukazuje na rozklíženost koalice. To, jak druhá z vládních stran změnila názor podle momentálních nálad veřejnosti, svědčí o tom, na jakých chatrných základech tato levicově-populistická vláda stojí. Kariérní řád potřebujeme, ale jiný. Takový, který vzdělávacímu systému opravdu pomůže - bude motivační a zvýší atraktivitu učitelského povolání. ODS si uvědomuje důležitost vzdělání pro naši společnost, a proto je to jedním z našich hlavních témat pro nadcházející volby."

ODS

Jsme 2. nejsilnější strana, ale na "bedně" jsou s námi jen populisté a komunisté. Když to dají dohromady, čeká Česko pád na opravdové politické dno. Pomozte nám tomu zabránit!

ODS

Náš pan předseda má nové stránky a myslíme, že se opravdu povedly! Palec nahoru pro pana Jana Holpucha

ODS

Regionální sdružení ODS Olomouckého kraje přidal(a) novou fotku.

ODS

Jasně, víkend jde trávit jinde, než v nákupním centru. Vláda ale nesmí lidem přikazovat, co mají dělat ve volném čase. To si každý umí rozhodnout sám. #ODS2017

ODS

Regionální sdružení ODS Olomouckého kraje s Michal Zácha.

ODS

Regionální sdružení ODS Olomouckého kraje s Leon Bouchal.

Naši lidé