Vítejte na stránkách

NovinkyOS Praha 1

#ODS Praha 1 Živě

ODS

Eva Špačková, naše radní pro oblast školství a občanské společnosti: "Když se chce, tak jde vše. U nás v Praze 1 jsou školní jídelny ve výběru jídel nadprůměrné. Většina z nich nabízí dvě až tři jídla (jedno z nich vždy bezmasé). A co se týká kvality, tak se naši reprezentanti školních jídelen v celopražské soutěži „Školní jídelna chutně a zdravě“ umístili na 2. a 3. místě." Dobrá práce!

ODS

ODS Praha 1 sdílel(a) stránku.

ODS

Na Haštalském náměstí jsme včera představili s Richard Bureš nový projekt na podporu správného parkování v centru města s názvem “Příště prosím lépe”, prostřednictvím kterého se snažíme upozornit na špatné parkování v naší městské části speciálním letákem, a zvýšit tak kontrolu řidičů nejen co se týče neoprávněného parkování.

ODS

ODS Praha 1 sdílel(a) odkaz.

ODS

ZNÁME eOSOBNOSTI EGOVERNMENTU PRO ROK 2018 Magazín Egovernment vyhlašoval osobnosti, které se nejvýrazněji zasloužily o posun elektronizace státní či veřejné správy. Ocenění jsou vybíráni z nominací zaslaných prostřednictvím elektronického formuláře na stránkách Magazínu Egovernment. A my máme radost, že 1. místo v katergorii "Obce" získal právě Richard Bureš, zástupce starosty Prahy 1. Gratulujeme!

Naši lidé