NovinkyOS Praha 6

#ODS Praha 6 Živě

ODS

ODS PRAHA 6 sdílel(a) příspěvek uživatele Václav Klaus ml.

ODS

ODS PRAHA 6 sdílel(a) příspěvek uživatele Václav Klaus ml.

ODS

ODS PRAHA 6 sdílel(a) fotku uživatele Praha 6.

ODS

Využijte prosím možnost vyjádřit se k plánované rekonstrukci Šárecké ulice na radničním webu, a to do až do konce února. Včerejší debata nad projektem v jídelně ZŠ Hanspaulka, které se zúčastnila stovka místních obyvatel, ukázala, jak jsou takové názory potřebné. Někteří vnímali zužování a další bezpečnostní opatření pro zklidnění ulice jako nutné (kvůli rychle projíždějícím autům nebo kolizním místům). Opakovaný potlesk vyvolávaly názory, že by se plánované změny realizovat neměly. Velké emoce vzbudil návrh v projektu, aby autobus v křižovatce s ulicí Na Pískách nezajížděl do zálivu, lidé to označili za velmi nebezpečné. Dotazovali se na úbytek parkovacích míst, chybělo jim zohlednění širších souvislostí vůči Hanspaulce, obávali se zhoršení dopravní obslužnosti. Rekonstrukci Šárecké navrhuje hlavní město prostřednictvím TSK, protože by měla navázat na plánovanou opravu vodovodů a kanalizace, připravovanou PVS. Člen dopravní komise za ODS Vladimír Šuvarina se přiklání k názoru, že žád

ODS

ODS PRAHA 6 sdílel(a) příspěvek uživatele Praha 6.

ODS

Za dopravu v Praze 6 v tomto volebním období zodpovídá již třetí radní. Koaliční krize z konce loňského roku vyústila ve změny v jednotlivých gescích a opět se to dotklo tolik problematické dopravy. Předseda ODS Praha 6 Jakub Stárek k tomu říká: „Doprava se na Praze 6 stala horkým bramborem, který včera chytil nový radní. I kdyby se opravdu snažil, nebude mít za zbývající rok a půl čas žádné změny prosadit. Z pohledu dopravy si koaliční radnice zaslouží jasnou nedostatečnou.“

ODS

ODS PRAHA 6 sdílel(a) příspěvek uživatele Jiri Lala.

ODS

ODS PRAHA 6 sdílel(a) událost uživatele Moderní cesta na letiště.

Naši lidé