NovinkyOS Praha 6

#ODS Praha 6 Živě

ODS

ODS PRAHA 6 sdílel(a) fotku uživatele Václav Klaus ml.

ODS

Stejně jako členové magistrátního výboru pro dopravu i my prosazujeme zavedení tunelbusů. Dejvice by tak například získaly spolehlivé a rychlé spojení s Prahou 5.

ODS

ODS PRAHA 6 si změnil(a) úvodní fotku.

ODS

Radnice přichází s ambiciózním projektem zastřešení křižovatky! A to poté, co nedokázala dotáhnout do konce připravený projekt Zelené Malovanky. Je to další z projektů, který již mohl být hotový, kdyby vedení radnice nemělo potřebu dělat vše po svém a znovu od začátku.

ODS

Praha 6 přišla o výjimečnou osobnost. V úctyhodném věku 93 let zemřel Jiří Navrátil, skaut, odbojář, který v komunistických lágrech a vězeních strávil 11 let. Byl držitelem mnoha skautských vyznamenání, včetně nejvyššího světového vyznamenání "bronzový vlk". Od roku 2008 byl Čestným občanem Prahy 6. Čest jeho památce.

ODS

Jsou teď děti retardovanější, než byla naše generace? Zajímavý komentář Václav Klaus ml. k posunutí zápisů do prvních tříd, které se letos konají až v dubnu.

ODS

Přednost před budováním dalších stanic metra musí mít výstavba záchytných P+R parkovišť. Přečtěte si názor našeho zastupitele Ondřej Matěj Hrubeš.

ODS

Schody bez zastřešení zanedlouho oslaví dvouleté výročí...

Naši lidé