NovinkyOS Praha 6

#ODS Praha 6 Živě

ODS

ODS PRAHA 6 sdílel(a) fotku uživatele MHD86.cz - Městská hromadná doprava.

ODS

ODS PRAHA 6 sdílel(a) příspěvek uživatele Písecká brána.

ODS

ODS PRAHA 6 sdílel(a) odkaz.

ODS

V sobotu 15. 7. od 7:30 do 18 hod. bude obousměrně přerušen provoz tramvají v úseku Vítězné náměstí – Divoká Šárka. Linka č. 20 bude ve směru z centra ze zastávky Hradčanská odkloněna přes zastávky Prašný most, Vozovna Střešovice a Hládkov na Malovanku, kde bude ukončena (nástupní zastávka Královka). Linka č. 26 bude ve směru z centra ze zastávky Vítězné náměstí odkloněna do zastávky Nádraží Podbaba, kde bude ukončena. V trase Divoká Šárka – Nádraží Veleslavín – Bořislavka – Vítězné náměstí – Dejvická – Bořislavka – Nádraží Veleslavín – Divoká Šárka bude zavedena náhradní autobusová doprava X26.

ODS

Za celý rok od zavedení zón v Praze 6 nevzniklo jediné záchytné parkoviště, nebyly zprovozněny žádné podzemní garáže. Za to zóny se od 24. srpna rozšiřují. Auta parkujících Středočechů se zase jen posunou o pár ulic dál.

ODS

Jaké na vás čekají komplikace při přestupování z trasy metra A na trasu C? O tom mluvil v dnešním ranním vysílání České televize Ondřej Matěj Hrubeš, šéfredaktor dopravního webu MHD86.cz - Městská hromadná doprava a náš zastupitel MČ Praha 6.

ODS

ODS PRAHA 6 sdílel(a) fotku uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

ODS

ODS PRAHA 6 sdílel(a) odkaz.

Naši lidé