NovinkyOS Praha 6

#ODS Praha 6 Živě

ODS

Zastupitelstvo začalo v 10:00 a nyní (v 19:15) jsme už u 5. bodu programu. Před námi už je pouhá třicítka bodů k jednání. Na fotografii naši zastupitelé Jakub Stárek, Jiri Lala a Ondřej Matěj Hrubeš.

ODS

To, aby pozemky pod Hanspaulským zámečkem zůstaly svěřené Praze 6 a mohly se zde konat kulturní akce přišli na dnešní zastupitelstvo podpořit profesor Jan Betka a čestný občan Prahy 6, hudebník Jan Fischer, předseda spolku Hanspaulka Tomáš Stařecký a spolu s nimi, symbolicky téměř 1000 lidí, kteří podepsali Otevřený dopis spolku Hanspaulka. Praha 6 slibuje, že se nic nezmění a kulturní akce pod zámečkem budou i nadále. Zrušení tradičních akcí není pro ODS přípustné.

ODS

Další unikát z Prahy 6: koalice za polovinou svého volebního období "aktualizuje" programové prohlášení a přizpůsobuje ho realitě. Chybí jakákoliv zmínka o strategických projektech pro Prahu 6.

ODS

Nové pojetí jednání zastupitelstva: absolvovali jsme tříhodinový seminář na téma metodika oceňování nemovistostí, která není pro Prahu 6 závazná. Máme za sebou bod č. 1 a byla vyhlášena pauza na oběd.

ODS

Všichni naši zastupitelé již jsou na svých místech. Jednání zastupitelstva dnes od 10 hod. můžete sledovat v on-line přenosu. Interpelace od 15 hod. Na programu je přestavba Polikliniky pod Marjánkou ve 14.30 hod., změny ve výborech i v jednacím řádu, majetkové body a třeba i programové prohlášení rady.

ODS

"Praha 6 požaduje urychlenou realizaci stavby." Zní to skoro jako vtip, když si uvědomíme, že na kapacitní obchvat kolem kulaťáku bylo vydáno územní rozhodnutí a stavba měla posudek EIA. A pak ho nové vedení Prahy 6 smetlo ze stolu.

ODS

ODS PRAHA 6 sdílel(a) fotku uživatele Jiří Lála.

ODS

ODS PRAHA 6 sdílel(a) příspěvek uživatele Moderní cesta na letiště.

Naši lidé