NovinkyOS Praha 6

#ODS Praha 6 Živě

ODS

ODS PRAHA 6 přidal(a) 3 nové fotky.

ODS

Kolik cestujících využívá linku 216? Pár čísel z odpolední špičky pracovního dne

ODS

Vydrželi jsme až do konce. 14ti hodinový maraton jsme jako klub v plné sestavě zvládli pouze my. #nasestcezalezi

ODS

Prý radnici házíme klacky pod nohy a ona nemůže rekonstruovat polikliniku Pod Marjánkou. Táhne se to přes dva roky, 40 milionů korun za předčasnou výpověď z nájmu se vyhodilo oknem, o nové LDN si v dohledné době může Praha 6 nechat už asi jen zdát #opravtepolikliniku

ODS

Vedení radnice sdělilo, že jednání s vlastníkem obchodního centra na Petřiny ohledně plánované ubytovny ještě nebyla ukončena, ale prý jsou na dobré cestě. A starosta Kolář zastupitele vyzývá k trpělivosti a zdrženlivosti. Podobně nás na minulém zastupitelstvu ujišťoval, že jde o neškodnou turistickou ubytovnu, zatímco majitel v tichosti stavěl bez jakéhokoliv povolení. Marie Kubíková jako spoluautorka petice proti ubytovně pro jistotu připravila usnesení, ve kterém by zastupitelé potvrdili, že plánovanou změnu účelu využití posledního patra obchodního domu vítají a podporují využití prostoru způsobem, který zlepší občanskou vybavenost sídliště a nebude sloužit jako levné ubytování. No, bohužel, neprošlo to :(

ODS

Sledujte dnešní Zasedaní Zastupitelstva MČ Praha 6 dne 19. 4. 2018: http://www.praha6.cz/zast_video Jakub Stárek, Jiří Lála a Ondřej Matěj Hrubeš

ODS

ODS PRAHA 6 je spolu s uživatelem Jakub Stárek a dalšími (3).

ODS

ODS PRAHA 6 sdílel(a) příspěvek uživatele Praha 6.

Naši lidé