#ODS Liberecký kraj Živě

Super, to je ono! :)

Super, to je ono! :)

ODS

ODS LIBERECKÝ KRAJ sdílel(a) příspěvek uživatele Petr Fiala.

ODS

'Není dnes politický program jen zbytečnost a přežitek? V poslední době takový názor slýcháme od mnoha „zasvěcených“ komentátorů. Prý voliče program nezajímá, k volebnímu úspěchu není potřeba, dokonce snad může být překážkou. Bez programu je přece možné snadněji měnit své postoje podle momentální situace. Voličům prý stačí jen pár líbivých hesel vymyšlených marketingovými agenturami a slib, že se budou mít všichni lépe.'

ODS

'...cílem Občanské demokratické strany – je zlepšit život lidem v této zemi'

ODS

S lítostí oznamuji, že nás navždy opustil bývalý předseda MS ODS Chrastava a jeden ze zakládajících členů ODS na Liberecku Stanislav Peřina. Čest jeho památce! S úctou Jiří Stodůlka, předseda OS ODS Liberec

ODS

ODS: Náš daňový balíček zvýší čisté mzdy o 7 % všem zaměstnancům 19. dubna 2017 Občanští demokraté představili návrhy na změny v daňovém systému. Navrhují zavedení 15% sazby z hrubé mzdy (na místo superhrubé), což zvýší čisté mzdy zaměstnanců průměrně o 7 %, zrušení solidární přirážky, obnovení stropu pro odvody zdravotního pojištění na úrovni čtyřnásobku průměrné mzdy a zavedení nižších povinných odvodů ze mzdy hrazené zaměstnavateli o 2 procentní body. Zároveň chtějí prosadit zrušení limitů pro výdajové paušály živnostníkům. „Ekonomice se daří, přesto patříme k zemím s největším daňovým zatížením a nejvyšší cenou práce. Proto chceme prosadit zvýšení čistých mezd zaměstnanců průměrně o 7 %. Docílilo by se toho zavedením 15procentní sazby daně z hrubé mzdy - nikoliv tedy ze superhrubé, jako doposud," představil předseda ODS Petr Fiala jeden z hlavních návrhů daňových změn. „V ODS jsme vždy bojovali za co nejspravedlivější a nejjednodušší daňový systém. Aby nebyli znevýhodňováni ti, kt

ODS

ODS LIBERECKÝ KRAJ sdílel(a) příspěvek uživatele Ods Vladimír Kordač.

Naši lidé