#ODS Liberecký kraj Živě

ODS

Zbyněk Stanjura: Andrej Babiš se vyhýbá konfrontaci s pravicovou opozicí. Soukromé televize mu bohužel jdou na ruku 22. září 2017 Závěr předvolební kampaně k říjnovým parlamentním volbám je poznamenán snahou předsedy hnutí ANO Andreje Babiše vyhnout se televizní konfrontaci s představiteli pravicové opozice. České soukromé televize NOVA a PRIMA mu bohužel jdou v tomto jeho záměru na ruku. TV NOVA nedala prostor opozičním stranám, aby mohly tváří v tvář hodnotit čtyřleté vládnutí ČSSD, ANO a KDU-ČSL. Místo toho rozhodla vysílat den před začátkem voleb pouze duel současných koaličních partnerů ČSSD a ANO Lubomíra Zaorálka a Andreje Babiše. Toto rozhodnutí je plně v souladu se strategií ANO a ČSSD, které se po společném čtyřletém vládnutí tváří, jakoby byly i ve vládě, i v opozici, podle toho, co se jim hodí. Tento duel je jen předem připraveným divadlem, v němž sehraje roli užitečného idiota lídr ČSSD Lubomír Zaorálek. Předseda ODS Petr Fiala potvrdil již na začátku září účast v pře

ODS

Pavel Blažek: Ištvanizace trestního řízení pokračuje 21. září 2017 Ministr Pelikán svým výhrůžným krokem vůči soudkyni Králové završil proces ištvanizace trestního práva. Hrabalovsky řečeno se soudkyně odmítla stát součástí obžaloby, a tak musí být smetena z cesty. Neschopní, a proto všehoschopní, olomoučtí státní zástupci si zvykli soudce vybírat. Soudkyni Královou si nevybrali a tak ji jejich prodloužená ruka, ministr Pelikán, musí zastrašit. A nejen ji, pozor si musejí dát i ostatní soudci, pokud by se rozhodli nestranně soudit a nesklonit se před žalobci. I z tohoto hlediska je skandalizace a nátlak na soudkyni Královou nejen odsouzeníhodný, ale i pro budoucnost spravedlivého trestního řízení mimořádně nebezpečný. Pavel Blažek poslanec expert ODS pro spravedlnost

ODS

ODS LIBERECKÝ KRAJ sdílel(a) událost uživatele Petr Židek - ODS Liberec.

ODS

ODS LIBERECKÝ KRAJ sdílel(a) událost uživatele Petr Židek - ODS Liberec.

ODS

ODS LIBERECKÝ KRAJ sdílel(a) událost uživatele Ods Vladimír Kordač.

ODS

ODS LIBERECKÝ KRAJ sdílel(a) událost uživatele Ods Vladimír Kordač.

Naši lidé