#ODS Liberecký kraj Živě

ODS

ODS LIBERECKÝ KRAJ sdílel(a) příspěvek uživatele Ods Vladimír Kordač.

ODS

ODS LIBERECKÝ KRAJ sdílel(a) fotku uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

NOVINKY ODS

ODS

Komentář Petra Fialy k výměně ministra průmyslu a obchodu 23. března 2017 Petr Fiala: „Výměna v čele ministerstva průmyslu a obchodu přišla pozdě, pouhých několik měsíců před volbami, kdy prakticky ztrácí svůj smysl. Další měsíc byl navíc resort v provizoriu, protože premiér Bohuslav Sobotka nebyl schopen či ochoten okamžitě přijít s náhradou za Jana Mládka, přestože o jeho chybách se vědělo už dlouho. Nový ministr Jiří Havlíček bude jen těžko schopen prosadit do konce funkčního období této vlády něco zásadního, možná tak maximálně vylepšit pošramocenou pověst vlády v nepovedeném tažení za levnější tarify. Přitom je tu množství důležitých úkolů, například podpora našich podnikatelů, zvláště těch menších a středních. Odpovědnost za tento laxní přístup při řízení jednoho z klíčových vládních resortů padá především na premiéra Sobotku."

ODS

ODS LIBERECKÝ KRAJ sdílel(a) příspěvek uživatele ODS Jablonec.

ODS

ODS LIBERECKÝ KRAJ sdílel(a) video uživatele Petr Fiala.

ODS

Veronika Vrecionová: Ať pokutu zaplatí Faltýnek ze svého. Nebo Babiš z výnosu nezdaněných dluhopisů 21. března 2017 Vyjádření Veroniky Vrecionové, expertky ODS pro oblast zemědělství k udělené pokutě 22 mil. Kč za střet zájmů Jaroslava Faltýnka při rozdělování zemědělských dotací. „Odmítám, aby za šlendrián Jaroslava Faltýnka a Andreje Babiše platili čeští občané. Pokud je pravdivá informace, že kvůli střetu zájmů Jaroslava Faltýnka při přerozdělování dotací bude muset Česká republika zaplatit EU 22 milionů Kč, je na Jaroslavu Faltýnkovi, aby přiznal svou odpovědnost a vyřešil tuto situaci tím, že částku zaplatí on sám. Forem, jak přispět do národního rozpočtu, je celá řada. Pokud takovouto částkou nedisponuje, jistě mu ji rád věnuje Andrej Babiš. Třeba z výnosu jeho nedaněných dluhopisů.“

Naši lidé