NovinkyOS Brno-město

#ODS Brno-město Živě

ODS

ODS Brno sdílel(a) příspěvek uživatele Mladí občanští demokraté.

ODS

Chceš být o krok dál před ostatními? Nabízíme Ti možnost stáží v institucích EU a naši europoslanci ví jak na to! :-) Nasbírej zkušenosti, které ti pomohou ve Tvé další kariéře! Kontaktuj kolman.dominik@gmail.com nebo Andrea Šilhanová

ODS

Se znepokojením sledujeme zmatky ohledně vyhlášení náměstka Andera, že brněnská MHD bude v období smogu zdarma. Vzniklý chaos i hrozící poškození Dopravního podniku města Brna dnes připustil i primátor města Petr Vokřál a nelze, než s ním souhlasit. Namísto koncepčního přístupu zvolil příslušný náměstek Ander (Strana zelených) populistické řešení, když Brňanům bezplatnou dopravu přislíbil, aniž by o tom rozhodla Rada města Brna, která zasedla až dnes. Vyzýváme náměstka Andera, aby se za komplikace, zmatek i chaos všem Brňanům omluvil a vyvodil ze své chyby zodpovědnost. Radu města Brna pak, aby na místo laciných předvolebních proklamací některých svých členů, k situaci zaujala racionální a koncepční řešení. Nicméně někteří z funkcionářů ve vedení města hromadnou dopravu zdarma, v rozporu s předpisy, využívají bez ohledu na smogovou situaci už dávno. Jako například náměstek pro brněnskou dopravu Matěj Hollan, který byl coby černý pasažér v brněnské MHD již přistižen. Na útěku za ztrac

ODS

Pražská náměstkyně pro územní plánování a rozvoj - Kolínská, začíná prosazovat program Zelených, který si nedávno odhlasovali na své celostátní konferenci. Už jen čekejme, kdy toto téma otevře a začne prosazovat náměstek Zelených v Brně - Ander, rovněž náměstek pro ÚP. Nebylo by lepší, aby v první fázi ubytovali u sebe doma squattery členové strany Zelených a teprve poté měli ambice znárodňovat? Zelení začínají být levicovější variantou KSČM a o nějakou ekologii dnes už vůbec nejde... Prosím, bděme!

ODS

ODS Brno sdílel(a) příspěvek uživatele Lucie Vítkovská.

ODS

ODS Brno sdílel(a) fotku uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

ODS

Největším heslem AB před volbami bylo, že mu v podnikání vždy stačilo vědět, kolik je 1 + 1. Asi to opravdu myslel doslova :-O Bohužel EET stála miliardy finančních prostředků (hlavně z kapes podnikatelů), ale výsledek bude jen ten, že se zvýší zisky poskytovatelům těchto pokladen ... http://echo24.cz/a/i3r3H/realna-cisla-o-eet-z-restauraci-babisovi-se-ztratilo-93--trzeb

ODS

ODS Brno sdílel(a) video uživatele Filip Humplík.

Naši lidé