NovinkyOS Brno-město

#ODS Brno-město Živě

ODS

Věci, které stále čekají na objevení: Kámen mudrců, Peroutkův článek Hitler je gentleman, a teď i účetní záznam o více než miliónovém daru od mecenáše ANO2011 s nezištnými úmysly.

ODS

Merkelová: Nejsme ve válce ani boji proti Islámu. Nejsme ve válce s Islámem, zdůrazňuje ministr kultury Herman. #MANCHESTER 22 zabitých mladých lidí a 60 zraněných při teroristickém bombovém sebevražedném útoku. Vyjadřujeme nejhlubší soustrast jejich rodinám. Kdy se EU přestane po každém dalším útoku modlit a začne konečně efektivně řešit bezpečnost svých občanů? Až bude ten koncert v Sazka aréně? To už bude ale pozdě...

ODS

CO BY ŘEKL ANDREJ BABIŠ „Jižní Moravu a ANO ovládla mafie s dosahem do vlády! Pan Rusňák si spolu s dalšími zajišťoval ochranu svých prapodivných aktivit u policie, státních zástupců a ministerstva financí. Sponzorským příspěvkem a skrytým náborem členů zaplatil a zajistil prostřednictvím ANO své manželce místo na kandidátce v komunálních volbách a posléze v radě města Brna. Zařídil také rychlý kariérní postup své tchyně téměř až na ministryni financí, neboť toto ministerstvo je pro jeho finanční podnikání ve stylu "letadlo" mimořádně důležité. Neblahé zkušenosti s ČNB již nechtěl ani on ani jeho parťáci prožívat znovu. Chapadla klanu a mafie z jihomoravské buňky ANO si tak zajistila dokonalý klid pro své aktivity, od brněnského veletrhu až do Prahy!" Celý komentář Pavla Blažka k aktuální situaci:

ODS

ODS Brno sdílel(a) událost uživatele Občanská demokratická strana Brno-Černovice.

ODS

ÚNIKY Z ŽIVÝCH SPISŮ? OD KOHO KE KOMU? Mezi obviněnými je podle ČT i majitel investiční skupiny DRFG, manžel radní města Brna za ANO a zeť Babišovy náměstkyně Aleny Schillerové David Rusňák.

ODS

Podivné finanční transakce, ovlivňování médií, neustálé lhaní - to jsou hlavní důvody, proč Andrej Babiš nesmí být členem žádné vlády.

ODS

ŽÍT BRNO VZALO HAZARD NA MILOST Matěj Hollan, září 2014 (před volbami): Chceme úplný zákaz hazardu! Matěj Hollan, květen 2017: Některý hazard vlastně špatný není. Včerejší zastupitelstvo města bylo svědkem věcí nevídaných. Politici z hnutí Žít Brno Hollan a Freund přesvědčovali ostatní, že kasina, i ta co ještě nejsou, nebudou pro město problém. A pak všichni zastupitelé za toto hnutí svými hlasy návrat hazardu do města umožnili. Naši zastupitelé byli v tomto hlasování konzistentní, jen je s podivem, že naše argumenty před 3 lety tehdy aktivisté, dnes politici z Žít Brno tvrdě odsuzovali, nyní se k nim hlásí. Chtělo by se říct, že názory se mění, lze to pochopit, černé herny jsou opravdu problém a je dobré uznat chybu. Ale zrovna v případě nekompromisních a tvrdých bojovníků za nulovou toleranci hazardu to spíš vypadá, že tohle téma použili účelově pouze k tomu, aby se z aktivistů s baťůžky, mohli stát politiky, kteří za veřejné peníze cestují po světě nebo jezdí v době své dovolené

ODS

ODS Brno sdílel(a) fotku uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

Naši lidé