#ODS Brno-město Živě

ODS

ODS Brno sdílel(a) fotku uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

ODS

ODS Brno přidal(a) 2 nové fotky — v Stopkova Plzeňská Pivnice.

ODS

V něčem lze souhlasit,něco je třeba uvést na pravou míru. 1) Konstatování,že koalice má v polovině volebního období splněnu většinu programových bodů,je úsměvné,leč nepravdivé. Stačí v Brně například zapátrat po zmíněných záchytných parkovištích,které údajně zařídila. Žádné nenajdete. 2) Hodnocení náměstka Hollana, je na obvyklou míru kritiky a investigativnosti brněnské MF Dnes,velmi diplomatickým a nesmělým počinem,ale jinak souhlas. Že mu otevřenost zůstala pouze v rámci nočních spisovatelských,často bizarních výlevů na FB, lze podepsat. 3) Konstatování absence věcných témat ODS není pravdou. Na nečinnost vedení města,konkrétně zeleného náměstka Andera, v rámci přípravy nového územního plánu, který Brno pro svůj rozvoj nutně potřebuje, upozorňujeme dlouhodobě. Na nebezpečí schváleného plánu sociálního začleňování (rozdáváni bytů neplatičům,pozitivní diskriminace pro soc.nezačleněné na úkor a z peněz většiny Brňanů apod.) také. 4) Souhlasíme s tím,že náměstek Hollan je pro nás symbol

ODS

My jednoznačně mládí v politice podporujeme! Potvrzuje to i nejmladší členka krajského zastupitelstva, která byla zvolena za ODS. Budete mít chuť zastavte se na akci kde vystoupí náš nový člen Damir Solak.

ODS

ODS Brno přidal(a) 3 nové fotky.

ODS

Náměstek Hollan se dnes raději vyhnul zpětné vazbě svých kolegů s tím, že jeho strach z výsledku, které by hlasování mohlo přinést, chápeme. Když už ho brněnská koalice neodvolala, mohla alespoň vyslyšet návrh přítomných občanů a poslat Brňanům vzkaz, že Hollanovo chování a průšvihy nejsou běžnou normou celého vedení města. Je škoda, že to neučinila, převzala tak za jeho působení plnou odpovědnost. Náměstek Hollan se ve funkci zatím udržel; jeho strachu z výsledku hlasování rozumíme, i mnoha koaličním zastupitelům jsou jeho excesy totiž trnem v oku.

ODS

Důvodů proč by náměstek Hollan měl odstoupit ze své funkce je hned několik a nemyslí si to jen zástupci ODS.

ODS

ODS Brno sdílel(a) příspěvek uživatele Svobodné fórum.

Naši lidé