NovinkyOS Brno-město

#ODS Brno-město Živě

ODS

ŽÍT BRNO 2017 - KLIENTELISMUS A UTAJENÉ SMLOUVY Tak tohle je neveselé počtení pro všechny fanoušky otevřenosti a transparentnosti,jak ji virtuálně deklaruje a v roce 2014 slíbilo hnutí Žít Brno. Na žádost kontrolního výboru zastupitelstva o poskytnutí uzavřených smluv k festivalu Meeting Brno,placeného z veřejných peněz a spolupořádaného městem,kterými by se osvětlilo, proč stojí na Moraváku černá stavba a na Svoboďáku byl ordinérní autobazar pod záštitou náměstka Hollana,takto odpovídá ředitelka festivalu v dresu Žít Brno Kateřina Tučková. Kdo by neměl chuť číst až do konce,pak vzkazuje dvě věci: 1) Výběrová řízení nepotřebujeme,vše vzniká cestou osobních vazeb a známostí, 2) Tyto vazby jsou ve smlouvách "ošetřeny" doložkou mlčenlivosti,smlouvy proto nevydáme. Hawk. Vymalováno. Za starých časů by se rozjela investigativní reportáž některých redaktorů brněnské MFDnes o klientelismu,ztracených penězích, neprůhlednosti a podivném pozadí celého projektu,to od nich nyní nejspíš čekat nel

ODS

TAK JSME OBJEVILI AMERIKU A STÁLO NÁS TO 2 MILIÓNY Dlouhodobě upozorňujeme na nezodpovědné hospodaření současné koalice. Toto je dalším jasným příkladem: http://www.ods.cz/os.brno-mesto/clanek/14003-tak-jsme-objevili-ameriku-a-stalo-nas-to-2-miliony

ODS

Zelená krakatice opět proti občanům David Grund o dalších komplikacích spojení na Vídeň, na oko neziskových organizacích a o principu, kdy si veřejnost tyto organizace platí, aby jí samotné škodily. "Neziskovky" přitom mají takřka nulovou zodpovědnost. Co s tím? Dočtete se zde:

ODS

HYPERLUP Stávající dopravní situace ve městě Brně je naprosto tristní. Není kde zaparkovat. Brno je rozkopané. Neřeší se špatné napojení Bystrce a Kníniček a o absenci bezbariérovosti komunikací ani nemluvě. Přesto se vedení města rozhodlo místo hledání řešení palčivých dopravních problémů, investovat 3 miliony z rozpočtu do naprosto nerealistické studie zvané hyperloop ( potrubní doprava). Investovat MĚSTSKÉ peníze do něčeho, co se testuje v Americe, kde se zkoumá teoretická reálnost tohoto projektu v budoucnu, je zcestnost. Na druhou stranu pokud může brněnská koalice investovat 150.000,- kč do tzv. zvukové "sochy",která děsí Brňany u zastávky na ulici Nové Sady, pokud je možné postavit lešení (maketu Německého domu) na Moravském náměstí bez stavebního povolení (i když ho musí mít) a pokud může park na Moravském náměstí a na náměstí Svobody sloužit jako místo pro prodej ojetých aut, tak je asi možné v Brně úplně vše. Jen doufám, že se dočkáme dřív nového územního plánu než hy

ODS

ODS Brno sdílel(a) album uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

ODS

POUČENÍ PRO VŠECHNY Rušit věci bez promyšlení co dál, jen proto, že byly zavedeny někým jiným, je prostě špatně. Na druhé straně uvědomit si chybu a dokázat si ji přiznat je něco, co není v naši zemi tak úplně obvyklé.

ODS

ODS Brno si změnil(a) úvodní fotku.

ODS

HŮŘ UŽ TO NEJDE Skandál za skandálem, ostuda za ostudou, přehlídka marnosti a nekompetentnosti. Pozice náměstka Hollana je neudržitelná. Měl by ukončit tento nepovedený tříletý happening za peníze nás - Brňanů.

Naši lidé