NovinkyOS Brno-město

#ODS Brno-město Živě

ODS

ODS Brno si změnil(a) úvodní fotku.

ODS

Pokud máte chuť, neváhajte se zapojit. Pro bližší informace kontaktujte - David Trllo :-)

ODS

Nenechte si ujít zítřejší OVM, kde vystoupí bývalý ministr spravedlnosti Pavel Blažek s Robertem Pelikánem, tj s ministrem současným :-)

ODS

ODS Brno si změnil(a) úvodní fotku.

ODS

ODS Brno přidal(a) 10 nových fotek.

ODS

ODS Brno sdílel(a) fotku uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

ODS

ODS Brno přidal(a) 2 nové fotky — v Stopkova Plzeňská Pivnice.

ODS

V něčem lze souhlasit,něco je třeba uvést na pravou míru. 1) Konstatování,že koalice má v polovině volebního období splněnu většinu programových bodů,je úsměvné,leč nepravdivé. Stačí v Brně například zapátrat po zmíněných záchytných parkovištích,které údajně zařídila. Žádné nenajdete. 2) Hodnocení náměstka Hollana, je na obvyklou míru kritiky a investigativnosti brněnské MF Dnes,velmi diplomatickým a nesmělým počinem,ale jinak souhlas. Že mu otevřenost zůstala pouze v rámci nočních spisovatelských,často bizarních výlevů na FB, lze podepsat. 3) Konstatování absence věcných témat ODS není pravdou. Na nečinnost vedení města,konkrétně zeleného náměstka Andera, v rámci přípravy nového územního plánu, který Brno pro svůj rozvoj nutně potřebuje, upozorňujeme dlouhodobě. Na nebezpečí schváleného plánu sociálního začleňování (rozdáváni bytů neplatičům,pozitivní diskriminace pro soc.nezačleněné na úkor a z peněz většiny Brňanů apod.) také. 4) Souhlasíme s tím,že náměstek Hollan je pro nás symbol

Naši lidé