Bezpečná Evropa

Ministři ODS

ve vládě České republiky

KALENDÁŘ AKCÍ

Setkání, vystoupení, diskuse... Přehledně den po dni

#ODScz Živě

ODS na Facebooku

Veronika Vrecionová: „Pokud dojde k tomu, že se proruští separatisté v Podněstří opravdu pokusí spojit s Moskvou, bude to další významnou eskalací ruské agrese. Jak je vidět, stepní Hitler (V. Putin) se nehodlá zastavit a jakékoliv iniciativy, které blouzní o míru, se ukazují jako naprosto nesmyslné. Západ naopak musí razantně zbrojit a tím odradit Rusko od další agrese.” příspěvek na Facebooku

ODS na Facebooku

Spojenci si váží naší pomoci Ukrajině, která se statečně brání Rusku! Za poskytnutou pomoc získalo Česko kompenzace od spojenců zhruba v hodnotě 19 miliard korun! příspěvek na Facebooku

ODS na Facebooku

Data z Eurostatu ukázali, že máme 9. nejnižší inflaci v Evropské unii! To znamená, že to nejhorší máme za sebou! Poslechněte si Petr Fiala k této výborné zprávě na: https://www.facebook.com/reel/373633172273460 příspěvek na Facebooku

ODS na Facebooku

Petr Fiala: „V podpoře Ukrajiny musíme být akceschopní a musíme být připraveni na všechny scénáře. Zítra letím do Paříže na summit, kde budeme řešit, jak zesílit podporu Ukrajiny, abychom ji nenechali napospas ruské agresi. Rusko nesmí se svým plánem uspět.“ příspěvek na Facebooku

ODS na Facebooku

Nově nás najdete na Telegramu a WhatsAppu! Sledujte náš: WhatsApp kanál: https://whatsapp.com/channel/0029VaLGWNKA89Mhy9oNZr1H Telegram kanál: https://t.me/ods_cz příspěvek na Facebooku

ODS na Facebooku

V únoru 1948 komunisté nastolili diktaturu. V následujících letech sebrali naší zemi svobodu, zničili ekonomiku a připravili mnoho lidí o život. Nezapomínejme. Tato hrůzná historie se už nesmí nikdy opakovat. příspěvek na Facebooku

ODS na Facebooku

Martin Kupka: "Ukrajina se už dva roky brání nevyprovokované agresi. Kdo není hluchý a slepý, vidí, že ovládnutí Ukrajiny je pro Putina jen první krok k další expanzi. Takže to řeknu stručně a jasně: budeme i nadále poskytovat Ukrajině pomoc a podporu v maximální možné míře. Ústupky agresorovi ještě nikdy mír nezajistily." příspěvek na Facebooku

ODS na Facebooku

Druhá otázka z Občanských interpelací je tu! Proč musíme stavět nové jaderné zdroje? Podívejte se na video! příspěvek na Facebooku

ODS na Facebooku

Jana Černochová jednala s ředitelem FBI Christopherem A. Wrayem o oblasti kybernetické obrany a spolupráci v boji proti dalším hrozbám! Je nesmírně důležité, že jsme schopni si s našimi spojenci rychle a efektivně vyměňovat informace! příspěvek na Facebooku

ODS na Facebooku

Zbyněk Stanjura: "Před 2 lety začala agrese a my jsme se s naší 40letou zkušeností s komunistickou tyranií bez váhání postavili do čela zemí stojících za napadenou . Cením si hlavně postoje našich občanů, kteří nezištně pomohli poskytnout útočiště 384 tisícům občanů, hlavně ženám a 100 tisícům dětí. Nepropadejme prosím štvavému křiku extremistických populistů: 80 % uprchlíků už si samo platí bydlení 120 tisíc má zaměstnání, což je nejvíc v na daních a pojistném odvedli už 2x víc, než kolik stojí humanitární dávka od poloviny roku 2023 přispívají do rozpočtu víc, než z něj čerpají" příspěvek na Facebooku

ODS na Facebooku

Inflace v ČR je podle Eurostatu 2,7 %! Ve srovnání s okolními státy tak máme inflaci nejnižší! příspěvek na Facebooku

ODS na Facebooku

Zlepšujeme veřejné finance a snižujeme státní dluh! Naše vláda plní své sliby a oceňují to také renomované zahraniční agentury! příspěvek na Facebooku

Aktivita Podpořte nás

Vstupte do ODS

Chcete se aktivně zapojit do politiky, ovlivňovat dění kolem sebe, diskutovat o různých tématech? Staňte se členem ODS a pojďte s námi do toho!

Staňte se podporovatelem

Pojďme politiku zlepšovat společně! Nejjednodušší krok k tomu, jak nás podpořit, je zaregistrovat se mezi podporovatele občanských demokratů.

Finanční dar

Nyní víc než kdy jindy potřebuje pravicová politika vaši podporu. Pomozte posunout věci správným směrem a podpořte ODS příspěvkem na transparentní účet!

Newsletter

Chcete pravidelně dostávat informace o dění v ODS a o tom, co je nového? Zaregistrujte se zde k odběru našeho newsletteru Novinky ODS.