NovinkyOS Česká Lípa

#ODS Česká Lípa Živě

ODS

NOVINKY ODS - odkazy na zajímavé články a rozhovory:

ODS

Reakce předsedy ODS Petra Fialy na tiskovou konferenci Bohuslava Sobotky 27. dubna 2017 Nevěřím, co všechno se tady děje. Premiér dnes svolal novináře, aby veřejnosti řekl, že Andrej Babiš má udělat to, co mu Poslanecká sněmovna už před měsícem řekla, že má udělat. Ano, rozumíte dobře. Tedy dnes premiér neřekl vůbec ale vůbec nic - jen bude velmi doufat, že to večer ve zprávách bude vypadat, že něco řekl. Už je to opravdu trapné divadlo z obou stran - jak od Andreje Babiše, tak od Bohuslava Sobotky. Přestaňte mluvit a řešte krizi!

Super, to je ono! :)

Super, to je ono! :)

ODS

ODS LIBERECKÝ KRAJ sdílel(a) příspěvek uživatele Petr Fiala.

ODS

'Není dnes politický program jen zbytečnost a přežitek? V poslední době takový názor slýcháme od mnoha „zasvěcených“ komentátorů. Prý voliče program nezajímá, k volebnímu úspěchu není potřeba, dokonce snad může být překážkou. Bez programu je přece možné snadněji měnit své postoje podle momentální situace. Voličům prý stačí jen pár líbivých hesel vymyšlených marketingovými agenturami a slib, že se budou mít všichni lépe.'

ODS

'...cílem Občanské demokratické strany – je zlepšit život lidem v této zemi'