NovinkyOS Česká Lípa

#ODS Česká Lípa Živě

ODS

ODS LIBERECKÝ KRAJ sdílel(a) událost uživatele Petr Beitl.

ODS

ODS: Slova Lubomíra Zaorálka připomínají dobu před rokem 1989 16. srpna 2017 Reakce ODS na výroky Lubomíra Zaorálka o podnikatelích. „Slova volebního lídra ČSSD Lubomíra Zaorálka o ‚darebáctví podnikatelů‘ jsou jak z dob před rokem 1989. Je to urážlivé a vlastně i pokrytecky drzé. Kdyby to Lubomír Zaorálek myslel se zvyšováním mezd vážně, neměl se uplynulé čtyři roky jako ministr Sobotkovy vlády podílet na zavádění dalších a dalších regulací a překážek pro podnikatelskou sféru. Každá regulace něco stojí, nejen stát, ale i zaměstnavatele - a doplácíme na to všichni. Dobrý podnikatel by svým zaměstnancům vyšší mzdy rád platil. Místo toho ale musí dávat peníze na byrokratické nesmysly, které uplynulé čtyři roky podporoval ve vládě i ministr Zaorálek,“ uvedl předseda ODS Petr Fiala. „I ‚nová‘ ČSSD pod vedením Lubomíra Zaorálka pokračuje v ostrakizaci a šikaně podnikatelů. Za třídního nepřítele byli odbory a ČSSD vyhlášeni podnikatelé. Toto zvrácené myšlení současné vlády je třeba zast

ODS

Komentář předsedy ODS Petra Fialy k výsledkům jednání premiéra Bohuslava Sobotky s představiteli Odborových svazů ČR 15. srpna 2017 ODS jako první z politických stran otevřela problematiku nízkých mezd v ČR. Už téměř rok upozorňujeme na to, že v době ekonomického růstu mohou a mají vzniknout podmínky pro zvyšování mezd - a to pro všechny pracující, ne pouze pro vybrané skupiny, které se snaží získat před volbami na svou stranu ČSSD. I proto jsme již na jaře představili náš plán na zvýšení mezd díky nižším daním z příjmu a nižším odvodům. Vláda premiéra Sobotky měla čtyři roky na to, aby zvýšila životní úroveň všech zaměstnanců, neudělala však téměř nic. Místo toho teď pouze rozděluje společnost a chaoticky rozdává předvolební úplatky. Petr Fiala předseda ODS

ODS

ODS LIBERECKÝ KRAJ sdílel(a) stránku.

NOVINKY ODS

ODS

ODS: K představení programu a diskusi s veřejností využijeme speciální letní kina. Cílem je diskutovat s desetitisíci voliči 10. srpna 2017 Občanští demokraté i během prázdnin pokračují v kontaktní kampani, během které představují veřejnosti svůj program, diskutují s občany a vysvětlují své programové priority. Oslovit chtějí veřejnost prostřednictvím letních kin, promítáním letošní filmové novinky Špunti na vodě. Zároveň završili červnovou část kampaně a vybrali 7 divů Česka. „Ani v létě nespíme či nesníme, jako jiní. Stejně jako v minulých měsících přesvědčujeme voliče, že ODS nabízí poctivou politiku, promyšlené plány a reálná řešení. Setkávám se s lidmi, mluvím s nimi o našem programu, o tom, co jim nabízíme a jak jim můžeme zjednodušit a zlepšit život. Taková bude celá naše budoucí kampaň. O programu a setkávání s lidmi,“ vysvětluje předseda ODS Petr Fiala. „Začátkem prázdnin jsme vyhlásili anketu o 7 divů Česka. Hledali jsme s lidmi ta nejkrásnější a nejzajímavější místa n

ODS

ODS LIBERECKÝ KRAJ sdílel(a) příspěvek uživatele Přemysl Sobotka - náměstek hejtmana Libereckého kraje.

ODS

Vyjádření předsedy ODS Petra Fialy k žádosti policie o vydání Andreje Babiše a Jaroslava Faltýnka k trestnímu stíhání 10. srpna 2017 „Oba poslanci ANO by se měli k žádosti o vydání k trestnímu stíhání postavit čelem. Nechceme z toho dělat politickou záležitost. Naopak. Já osobně i ODS si přejeme, abychom tím nemuseli traumatizovat společnost. Jsme pro to, aby volební kampaň byla o programech. O tom, co uděláme reálně pro lidi. Vzhledem k tomu, jak málo času zbývá do voleb, jako nejlepší řešení proto oběma poslancům ANO doporučujeme, aby se sami vzdali mandátu. Aby nenechali kvůli svým osobním problémům jednat Poslaneckou sněmovnu. Abychom z toho zbytečně nedělali politiku,“ říká předseda ODS Petr Fiala.

Naši lidé