6. září 2017

Letní kino ODS Rokycany – promítání filmu Špunti na vodě

Ilona Mauritzová, lídryně kandidátky ODS v Plzeňském kraji a Jan Šašek, místostarosta města Rokycany a předseda Oblastního sdružení ODS Rokycany si dovolují srdečně pozvat do improvizovaného letního kina ODS na promítání skvělého českého filmu Špunti na vodě, které se uskuteční zdarma na travnaté ploše vedle rokycanského Domu dětí a mládeže v Čechově ulici ve čtvrtek 7. září 2017 od 20:30 hodin.

 

„Ráda bych všechny z Rokycanska pozvala na promítání filmu Špunti na vodě, který budeme zdarma promítat pod širým nebem v improvizovaném letním kině v Rokycanech na louce vedle Domu dětí a mládeže, a to ve čtvrtek 7. září od 20:30 hodin. Těším se, že se tu všichni v co nejhojnějším počtu sejdeme a užijeme si to!,“ zve srdečně Ilona Mauritzová, emeritní rektorka Západočeské univerzity v Plzni, vysokoškolská učitelka a lídryně kandidátky ODS v Plzeňském kraji pro nadcházející sněmovní volby.

 

„Přijďte se s létem rozloučit společně s námi českou letní rodinou komedií. Snad nám bude počasí alespoň trochu přát a nebude taková zima. A pokud nás nezahřeje letní nostalgie, tak teplejší oblečení či donesené deky určitě. V hledišti bude připraveno 150 židlí, donést je samozřejmě možné i pro jistotu vlastní,“ doplňuje Jan Šašek, předseda Oblastního sdružení ODS Rokycany, který na kandidátce ODS v kraji reprezentuje na pozici číslo 8 Rokycansko.

 

Ve čtvrtek 7. září 2017 odstartujeme na Rokycansku i ostrou fázi předvolební kampaně, tzv. Modrou vlnu ODS. Kampaň za vyšší mzdy, proti rozbujelé byrokracii a za záchranu občanských svobod. Na Rokycansko totiž zavítá na celé odpoledne volební auto s kandidáty a volebními materiály. Při tomto prvním předvolebním výjezdu na Rokycansko zavítá volební auto do Ejpovic, Litohlav, Oseka, Volduch, Svojkovic, Holoubkova a na závěr do Rokycan.