#ODS Jihlava Živě

ODS

Miloš Vystrčil: Zákony, které nás nutí žít mimo realitu, nám škodí a totéž lze říci i o těch, kteří je díky svému odtržení od normálního života, zásadním neznalostem nebo nesmyslné tvrdohlavosti předkládají nebo schvalují. Souhlasíte? (y) http://www.ods.cz/region.vysocina/clanek/13219-mimo-realitu

ODS

Náměstkyně hejtmana Kraje Vysočina Jana Fischerová zahájila 12. mezinárodní konferenci Aktuální problémy cestovního ruchu s podtitulem "Cestovní ruch jako křižovatka poznatků", který dnes a zítra hostí Vysoká škola polytechnická Jihlava. Viz tisková zpráva. http://kr-vysocina.cz/britske-kapacity-v-oblasti-cestovniho-ruchu-na-konferenci-v-jihlave/d-4078736/p1=3379 Víte, že Vysočina se v porovnání s ostatními kraji pyšní nejvyšším počtem památek UNESCO? ;)

ODS

ODS-Vysočina sdílel(a) událost uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

ODS

ODS-Vysočina sdílel(a) událost uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

ODS

ODS-Vysočina sdílel(a) album uživatele ODS Pelhřimov.

ODS

ODS v Novém Městě na Moravě má nového předsedu :). Je jím Miroslav Skalník. http://www.ods.cz/region.vysocina/clanek/13057-novym-predsedou-ods-v-novem-meste-na-morave-je-miroslav-skalnik

ODS

Radovan Necid byl znovu zvolen předsedou velkomeziříčské ODS a má podporu straníků pro další setrvání na radnici. http://www.ods.cz/region.vysocina/clanek/12997-necid-byl-znovu-zvolen-predsedou-meziricske-ods-a-ma-podporu-straniku-pro-dalsi-setrvani-na-radnici