#ODS Havlíčkův Brod Živě

ODS

Radovan Necid byl znovu zvolen předsedou velkomeziříčské ODS a má podporu straníků pro další setrvání na radnici. http://www.ods.cz/region.vysocina/clanek/12997-necid-byl-znovu-zvolen-predsedou-meziricske-ods-a-ma-podporu-straniku-pro-dalsi-setrvani-na-radnici

ODS

Text Radek Černý o situaci v nemocnici v Novém městě na Moravě napsaný pro Žďárský zpravodaj z pozice radního města Žďár nad Sázavou. http://www.ods.cz/region.vysocina/clanek/12978-nase-nemocnice

ODS

„Sociální demokracie padá rychleji, než jsem očekával, TOP 09 doufejme mizí ze scény, ministr Herman zajíždí do Norimberka pozdravit sudeťácké ‚milé krajany‘, část politiky považuje prezidenta Zemana za úhlavní zlo a Andrej Babiš si tady dělá, co chce,“ komentuje současnou situaci Ivo Strejček ve velkém bilančním rozhovoru pro Parlamentní listy - viz odkaz. http://www.ods.cz/region.vysocina/clanek/12973-bilancni-rozhovor-jaky-byl-rok-2016-a-co-muzeme-ocekavat-v-roce-2017

ODS

ODS-Vysočina si změnil(a) úvodní fotku.

ODS

ODS-Vysočina si změnil(a) úvodní fotku.

ODS

ODS-Vysočina: (– cítí se spokojeně).

ODS

ODS-Vysočina sdílel(a) fotku uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

ODS

Text Miloš Vystrčil pro listopadové číslo Novin Kraje Vysočina. http://www.ods.cz/region.vysocina/clanek/12866-zaciname-i-pokracujeme

Naši lidé