#ODS Havlíčkův Brod Živě

ODS

ODS-Vysočina sdílel(a) příspěvek uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

ODS

Radek Černý: Vážení přátelé, ve Žďáře se sešlo na oslavách 17.listopadu mým neodborným odhadem asi 200 lidí, odhalili jsme pamětní desku, hořeli svíčky, děti měli lampiony, trubači troubili a řečníci se projevili, já taky, tak vám to dodatečně předkládám... http://www.ods.cz/region.vysocina/clanek/12795-vzpominka-na-17-listopad

ODS

ODS-Vysočina: (– cítí se motivovaně).

ODS

ODS-Vysočina sdílel(a) událost uživatele Spolek za navrácení sochy TGM do Jihlavy.

17.11.2016 v Jihlavě ;)

ODS

ODS-Vysočina sdílel(a) příspěvek uživatele Miloš Vystrčil.

ODS

Mlčení hnutí ANO a náměstka Josefa Pavlíka k dalším zveřejněným podkladům dokazujícím členství Josefa Pavlíka v Lidových milicích je pro nás nepřijatelné. Josef Pavlík a hnutí ANO nepochopitelně mlčí nebo alibisticky říkají, že si nic neuvědomují. Mezním termín pro vyvrácení pravdivosti informací o členství Josefa Pavlíka v Lidových milicích je pro nás termín příštího krajského zastupitelstva tj. úterý 22. listopadu 2016. Pokud, do 22. listopadu Josef Pavlík pravdivost zveřejněných dokumentů, které prokazují jeho členství v Lidových milicích, nevyvrátí, znamená to, že Josef Pavlík po svém nejdříve zatajeném a následně přiznaném členství v KSČ znovu veřejně lhal. Tentokrát by veřejně lhal o svém členství v Lidových milicích a to minimálně při svém vyjádření pro Jihlavské listy (14. 10. 2016) a následně přímo při svém vystoupení na ustavujícím zasedání Zastupitelstva Kraje Vysočina. Členové Klubu ODS považují za nemožné, aby „správcem“ veřejného majetku a financí Kraje Vysočina byl č

ODS

Tiskové prohlášení klubu zastupitelů ODS k situaci ve vedení Statutárního města Jihlava. http://www.ods.cz/region.vysocina/clanek/12737-tiskove-prohlaseni-zastupitelskeho-klubu-ods-jihlava-ze-dne-1-11-2016