21. prosince 2016

Turnaj o Pohár MČ Praha-Klánovice

(Klánovický Zpravodaj)

Ve středu 28.9. se na našem fotbalovém hřišti uskutečnil 1. ročník Turnaje o Pohár MČ Praha-Klánovice určený pro fotbalové naděje v kategorii „starší přípravka“ (ročník narození 2006 a mladší). O krásný putovní pohár věnovaný naší městskou částí se utkalo celkem sedm týmů fotbalistů a fotbalistek – od Říčan až po sparťanský dívčí„B“ tým.
Na perfektně připravené hrací ploše se za krásného počasí a ve skvělé atmosféře odehrálo 21 zápasů, v nichž padlo 90 gólů. Vítězem turnaje se nakonec stalo domácí mužstvo FK Klánovice, které po počáteční porážce od Hrdlořez pořádně zabralo a všechna svá ostatní utkání už vyhrálo. Kromě nejlepších týmů byli vyhlášeni také nejlepší jednotlivci turnaje – brankář (z týmu Říčan), hráč (kapitánka AC Sparta) a střelec (Lukáš Waňura z domácího FK Klánovice).
Poděkování za sponzorskou dodávku občerstvení všem týmům patří panu Jaroslavu Bromovi a za celou výbornou organizaci turnaje pak všem pořadatelům v čele s M. Fuchsem, M. Kučerou a T. Svobodou.

Věřme, že byla založena nová sportovní tradice a nechme se překvapit, zda za rok klánovické fotbalové naděje obhájí své prvenství nebo se putovní pohár na čas postěhuje k někomu ze soupeřů.