23. května 2016

Pozitivní komunikace středočeské ODS na Facebooku slaví úspěch

Facebookový projekt pod názvem „Máme rádi Středočeský kraj“ slaví úspěch. Právě dnes totiž počet fanoušků stránky dosáhl hranice 10 tisíc. Stránka, která vznikla počátkem března letošního roku, se tak těší poměrně velké přízni uživatelů Facebooku ze Středočeského kraje.

„Tato stránka je projektem naší středočeské organizace ODS. Chceme tak využít možností, které nám dnes nabízejí sociální sítě k tomu, abychom byli občanům blíže. Na druhé straně je naším cílem poukázat na krásná místa v našem kraji, kterých jsou stovky,“ říká předseda ODS ve Středočeském kraji Jan Skopeček.

Obsahem komunikace jsou tipy na výlety po zajímavých místech v kraji okolo Prahy. Jednotliví lidé pak přidávají fotoreportáže z nejrůznějších akcí, které se v kraji konají. Do obsahu tak vedle kandidátů ODS pro blížící se krajské volby mohou zasláním zajímavé fotografie přispět i samotní občané.

„Středočeský kraj se bohužel pod vedení socialistů a komunistů nerozvíjí, jak by měl. Jako starosta Líbeznice to vidím dnes a denně na vlastní oči. Není nám jedno, že kraj stagnuje a chceme to změnit. Proto vyrážíme mezi lidi, diskutujeme s nimi přímo v ulicích a ukazujeme jim pozitivní alternativu právě i prostřednictvím Facebooku,“ dodává středočeský lídr kandidátky ODS Martin Kupka.

Ačkoliv stránka není v posledním měsíci žádným způsobem propagována prostřednictvím inzerce, počet jejích fanoušků neustále roste. O dobře vedenou pozitivní komunikaci je tak u občanů stále poptávka.

Štítky:
tisková zpráva