Ing. Tomáš Hampl

Životopis

Narodil jsem se 28. března 1969 v Liberci. Po absolvování gymnázia jsem vystudoval obor povrchové dobývání ložisek nerostů na Vysoké škole báňské v Ostravě. Další vzdělávání jsem směřoval do oblasti managmentu a ekonomiky. Jsem znalcem v oboru ekonomika – oceňování podniků.

Mnoho let jsem pracoval v kamenoprůmyslu na různých technických a řídících pozicích. Šest let jsem působil v developerské společnosti a to jako projektový manažer, později jako technický ředitel. Své zkušenosti jsem plně využil při řízení odboru evropských dotací Statutárního města Liberec. V současné době podnikám v poradenství v investiční výstavbě a projektovém řízení. věnuji se také koučinku a mediaci.

Do ODS jsem vstoupil v roce 2009. Od roku 2010 jsem členem zastupitelstva Liberce. V letech 2011-2013 jsem byl předsedou místního sdružení a členem oblastní rady. V současné době jsem členem místní rady MS ODS Liberec.

Rád cestuji, věnuji se turistice, lyžování a cyklistice. Sportovní aktivity vyvažuji návštěvami divadla. Moje žena Zuzana vyučuje hru na klavír. Máme dvě děti.