První trojka kandidátů do PS PČR 2017

NovinkyOS Vsetín

#ODS Vsetín Živě

ODS

"Setkání pedagogů, regionálních politiků ODS a veřejnosti s Václavem Klausem mladším přineslo další náměty pro tvorbu programu ODS. V této oblasti máme hodně co dělat pro zlepšení stavu vzdělávacích institucí i vzdělávacího procesu a odstranění zbytečné byrokracie, systému vnucených evropských dotací a jiných nesmyslů. Zájem veřejnosti o tuto oblast je veliký, o tom jsme se přesvědčili nejen dnes v Kroměříži," říká lídr kandidátní listiny ODS za Zlínský kraj Ing. Stanislav Blaha. "Vraťme vzdělání jeho kvalitu, nevnášejme do něj ideologii. Nejdůležitější jsou dobří učitelé, dobří ředitelé a jasně měřitelné výsledky výuky na všech stupních škol", shrnuje Václav Klaus mladší.

ODS

ODS Zlínský kraj přidal(a) 8 nových fotek do alba V. Klaus ml. v Kroměříži.

ODS

Už v úterý od 17 hodin v Domě kultury v Kroměříži nám můžete říct, co si myslíte o školství a vzdělávání v Česku. Těšíme se na Vás!

ODS

V hospůdce U Tety při zastávce na obligátní ovarové koleno s křenem. Abychom nezapomínali, kdo a co nám komplikuje život.

ODS

ODS Zlínský kraj sdílel(a) video uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

ODS

ODS Zlínský kraj přidal(a) událost.

ODS

ODS Zlínský kraj sdílel(a) příspěvek uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

ODS

"Jaký společenský život nastane v obcích,až pod tlakem EET některé spolky svoji činnost ukončí, nebo malé venkovské hospody zavřou? Předpokládám, že se ukáže, že je třeba vymyslet a administrovat nějaký státní dotační titul a začít společenský život na obcích přerozdělováním dotací podporovat. A tak hospodský začne psát projekty, aby mohl provozovat s pomocí dotace hospodu, myslivecké sdružení bude psát projekt, aby získalo dotaci na pořádání tradičního mysliveckého plesu apod. A tak si tady pěkně budeme žít, budeme prosit o dotace, stát se o nás bude starat a říkat nám, co máme dělat, aby nás potom mohl zkontrolovat a neposlušné případně spravedlivě potrestat. Nevím, jak vy, já si, že je to správně, nemyslím," řekl mimo jiné. Diskutovalo se zejména o legislativě a nadcházejících volbách do PS PČR, debata se stočila i na prezidentskou volbu a školství.

Naši lidé