#ODS Ústí nad Labem Živě

ODS

ODS hlasovala PRO zrušení poplatků za komunální odpad Obyvatelé města více třídí. Přináší to pokles nákladů na netříděný odpad a navíc určitý výnos. Ušetří se. Z těchto důvodů má ODS ve svém volebním programu pro komunální volby 2014 nižší poplatky za komunální odpad. Podle našeho názoru není správné, pokud je něco zcela zadarmo. Na druhou stranu je ale pravda, že byla před lety zvýšena daň z nemovitostí (kombinací rozhodnutí vlády a samosprávy) a jako kompenzace byl zrušen poplatek za komunální odpad. Když byl tento poplatek v důsledku hospodářské krize znovu zaveden, ke snížení této daně již nedošlo. Považovali jsme proto za férové a logické napravit tuto přetrvávající disproporci a hlasovali jsme PRO zrušení poplatků za komunální odpad. Toto rozhodnutí bylo učiněno v podmínkách ekonomického růstu a dokazuje, že je ODS ve svých názorech konzistentní. Doufáme, že to obyvatelé města Ústí nad Labem poznají ve svých peněženkách. Libor Turek, Miroslava Lazarová, Mgr. Jan Tvrdík

ODS

ODS Ústí nad Labem sdílel(a) příspěvek uživatele ODS Ústecký kraj.

ODS

ODS Ústí nad Labem přidal(a) 2 nové fotky — ve městě Ústí nad Labem.

ODS

ODS Ústí nad Labem sdílel(a) svoji událost.

ODS

ODS Ústí nad Labem sdílel(a) příspěvek uživatele ODS Ústecký kraj.

ODS

ODS Ústí nad Labem sdílel(a) příspěvek uživatele Tomáš Rieger.

ODS

Miroslava Lazarová, zastupitelka statutárního města Ústí n. L., zastupitelka MO Střekov a bývalá starostka Střekova reaguje na článek o využití budovy bývalých jeslí na Kamenném Vrchu: "Práce zastupitele, radního či starosty je velmi komplikovaná a složitá. Myslím, že po počátečních očekáváních to začíná docházet i vítězům posledních komunálních voleb. Nechtěla jsem doposud jejich práci veřejně komentovat, či snad rovnou kritizovat. Musím ale uvést na pravou míru nepřesnosti ohledně budovy v Kamenné ulici č. 3 ve vyjádřeních současného vedení střekovské radnice. Nesmírně mne totiž mrzí, že starostka Střekova Eva Outlá hovoří o této budově jako o něčem, co bylo roky zanedbáváno a je třeba to spasit. Především tuto nemovitost ve správě střekovského obvodu mohla již třetím rokem využívat Policie ČR a do pokladny radnice přinést zhruba 2 miliony korun. Už v roce 2014 dokonce na její kompletní rekonstrukci schválil dotaci Operační program životního prostředí. Mimo jiné jsme počítali i s dě

Už jste viděli?

Naši lidé