#ODS Uherské Hradiště Živě

ODS

Náš kandidát pro Kroměřížsko, starosta Bystřice pod Hostýnem Zdeněk Pánek umí nejen řídit město, ale také výborně hraje na kytaru. Poslechněte si jeho kytarovou verzi Over the Rainbow. https://www.youtube.com/watch?v=6kOjGgEtk48

ODS

ODS Zlínský kraj přidal(a) událost.

ODS

ODS Zlínský kraj sdílel(a) příspěvek uživatele Stanislav Blaha.

ODS

ODS Zlínský kraj přidal(a) událost.

ODS

Jak se vám líbil náš kandidát na hejtmana Jan Pijáček v předvolební debatě v České televizi? Záznam z debaty můžete shlédnou zde http://www.ceskatelevize.cz/ct24/volby/1916755-jak-na-zlinsku-zvednout-platy-pomoci-absolventu-ktere-firmy-opravdu-potrebuji

ODS

Náš kandidát na hejtmana Jan Pijáček odpovídal včera v online rozhovoru čtenářům Deníku. Celý rozhovor si můžete přečíst na http://slovacky.denik.cz/zpravy_region/on-line-rozhovor-s-kandidatem-na-hejtmana-zl-kraje-janem-pijackem-30160914.html

ODS

Nenechte si ujít debatu kandidátů na hejtmana v televizi. Uvidíte nejlépe, kdo se uchází o váš hlas.

ODS

Box a politika. Jak to jde dohromady? Podle kandidáta do krajského zastupitelstva a úspěšného boxera Marka Andrýska mají například společné to, že je v nich potřeba psychická odolnost, respekt a pokora. Marek Andrýsek, 21 letý student práv z Kroměříže se v boxu dostal až na vrchol – je trojnásobným juniorským mistrem republiky. Nyní se chce prosadit i v politice a kandiduje do krajského zastupitelstva Zlínského kraje za ODS.

Naši lidé