NovinkyOS Uherské Hradiště

#ODS Uherské Hradiště Živě

ODS

ODS Zlínský kraj přidal(a) událost.

ODS

ODS Zlínský kraj sdílel(a) příspěvek uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

ODS

"Jaký společenský život nastane v obcích,až pod tlakem EET některé spolky svoji činnost ukončí, nebo malé venkovské hospody zavřou? Předpokládám, že se ukáže, že je třeba vymyslet a administrovat nějaký státní dotační titul a začít společenský život na obcích přerozdělováním dotací podporovat. A tak hospodský začne psát projekty, aby mohl provozovat s pomocí dotace hospodu, myslivecké sdružení bude psát projekt, aby získalo dotaci na pořádání tradičního mysliveckého plesu apod. A tak si tady pěkně budeme žít, budeme prosit o dotace, stát se o nás bude starat a říkat nám, co máme dělat, aby nás potom mohl zkontrolovat a neposlušné případně spravedlivě potrestat. Nevím, jak vy, já si, že je to správně, nemyslím," řekl mimo jiné. Diskutovalo se zejména o legislativě a nadcházejících volbách do PS PČR, debata se stočila i na prezidentskou volbu a školství.

ODS

ODS Zlínský kraj přidal(a) novou fotku.

ODS

ODS Zlínský kraj si změnil(a) úvodní fotku.

ODS

Byrokracie nám bere svobodu, energii, čas! Napište nám na www.velkysber.cz svoje zážitky s úřadů a zkušenosti s absurdními předpisy!

ODS

ODS Zlínský kraj sdílel(a) fotku uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

ODS

ODS Zlínský kraj si změnil(a) úvodní fotku.

Naši lidé