#ODS Kroměříž Živě

ODS

ODS Zlínský kraj přidal(a) událost.

ODS

Jak se vám líbil náš kandidát na hejtmana Jan Pijáček v předvolební debatě v České televizi? Záznam z debaty můžete shlédnou zde http://www.ceskatelevize.cz/ct24/volby/1916755-jak-na-zlinsku-zvednout-platy-pomoci-absolventu-ktere-firmy-opravdu-potrebuji

ODS

Náš kandidát na hejtmana Jan Pijáček odpovídal včera v online rozhovoru čtenářům Deníku. Celý rozhovor si můžete přečíst na http://slovacky.denik.cz/zpravy_region/on-line-rozhovor-s-kandidatem-na-hejtmana-zl-kraje-janem-pijackem-30160914.html

ODS

Nenechte si ujít debatu kandidátů na hejtmana v televizi. Uvidíte nejlépe, kdo se uchází o váš hlas.

ODS

Box a politika. Jak to jde dohromady? Podle kandidáta do krajského zastupitelstva a úspěšného boxera Marka Andrýska mají například společné to, že je v nich potřeba psychická odolnost, respekt a pokora. Marek Andrýsek, 21 letý student práv z Kroměříže se v boxu dostal až na vrchol – je trojnásobným juniorským mistrem republiky. Nyní se chce prosadit i v politice a kandiduje do krajského zastupitelstva Zlínského kraje za ODS.

ODS

Nezaměstnanost ve Zlínském kraji je nejnižší ze všech moravských krajů, přesto je u nás nejmenší průměrná mzda. Co s tím? Navrhujeme snížit odvody z mezd, daně a zbavit firmy složité byrokratické zátěže.

ODS

Našim lídrem v krajských volbách pro Zlín je Stanislav Devátý. Respektovaný bojovník proti komunismu, který říká: "Nejsem spokojen s politickým vývojem v této zemi, jsem sice nestraník, nicméně jsem toho názoru, že žádná politická strana neprošla takovým očistným procesem jako ODS". Více se o něm a jeho názorech dozvíte zde: http://ods-zlinskykraj.cz/member/stanislav-devaty/

Autobus v barvách ODS křižuje Zlínský kraj

Naši lidé