3. května 2016

Pražská ODS schválila kandidáty do Senátu PČR

Regionální rada pražské ODS na svém zasedání 3. května schválila kandidátky do Senátu PČR ve volebních obvodech č. 19 a č. 22.

Barvy ODS bude ve volebním obvodu č. 22 hájit úspěšná podnikatelka, viceprezidentka Hospodářské komory ČR a zakladatelka České asociace úklidu a čištění Mgr. Irena Bartoňová Pálková

Ve volebním obvodu č. 19 do volebního klání v dresu ODS nastoupí Marta Šorfová. Bývalá starostka Prahy 11 z let 2002 až 2006 a zakládající členka Občanské demokratické strany.

Předsedou pražského volebního štábu pro senátní volby byl zvolen Alexander Bellu, zástupce starosty Prahy 3.

„ODS je stranou pro všechny aktivní a zodpovědné lidi. Důkazem je i to, že do senátních voleb nominujeme jak nezávislou úspěšnou podnikatelku, tak zkušenou a populární komunální političku. Obě dámy mají mou plnou podporu a věřím, že jsou to ty správné pravicové budoucí ‚senátorky‘,“ říká předseda pražské ODS Filip Humplík

„Celý život podnikám v úklidových službách. Praha 10 je místo, které by potřebovalo uklidit jak obrazně tak doslova a na tuto tématiku se plánuji zaměřit i ve své nadcházející kampani. Své zkušenosti z byznysu plánuji v Senátu zúročit ve prospěch všech slušných podnikatelů, kterým tato vláda neustálými regulacemi hází klacky pod nohy a nenechá je v klidu pracovat,“ doplňuje kandidátka do Senátu v Praze 10 Irena Bartoňová Pálková.

„Prahu znám skrz naskrz a své zkušenosti z komunální politiky chci využívat i na celostátní úrovni v Senátu. V životě i v politice jsem zažila pády i vzestupy. O hodnotách, které vyznávám, jsem nikdy nemusela pochybovat. Jako zakládající členka ODS budu hájit vždy liberálně-konzervativní názory,“ dodává kandidátka do Senátu v Praze 11 Marta Šorfová.