9. září 2019

Informace z rady MS ODS Slezská Ostrava ze dne 5.9.2019

Ve čtvrtek 5.9.2019 se opět sešla po prázdninové odmlce rada MS ODS Slezská Ostrava v 16,00 hod. v Hotelu Best. Předseda informoval radu o jednání rady OS ODS Ostrava, na které se domlouvala příprava na krajské volby a akce k 30. výročí 17. listopadu 1989, která se uskuteční v pátek 15.11.2019 ve 12,00 hod. na Masarykově náměstí.

Předseda informoval o současném stavu územní podpory pro OS a MS ODS, žádá všechny zastupitele a členy komisí k urychlené administraci podpory.
Informace ze SMO poskytl Vladimír Cigánek. Podrobné informace z činnosti orgánů města zveřejní na webových stránkách MS ODS Slezská Ostrava.
Informace z činnosti ÚMOb. Slezská Ostrava poskytli členové zastupitelstva.
Rada poděkovala místostarostce MUDr. Haně Herákové za vzornou prezentaci ve Slezskoostravských novinách. Dobrá je i prezentace činnosti ODS Ing. Vlastou Fajtlovou na Facebooku.
Na facebooku MS ODS Slezská Ostrava jsou zveřejňovány příspěvky Ing. Vladimíra Cigánka, MUDr. Hany Herákové a Ing. Vlasty Fajtlové.
Trvale jsou aktualizovány webové stránky MS ODS Slezská Ostrava.
Znovu žádá ostatní členy zastupitelstva, komisí a výborů o zlepšení prezentaci členů v médiích.
Členové rady diskutovali o zlepšení informovanosti členské základny a o její aktivaci. Rada se dohodla, že předseda zorganizuje dne 15.10.2019 diskusní sněm v Modrém domě v 17,00 hodin za účasti předsedy RR a OR ODS. Předseda projedná možnou spoluúčast členů MS ODS Moravská Ostrava a Přívoz.
Dále MR projednala vnitřní politickou situaci.
Mimo členy rady MS ODS se jednání aktivně zúčastnil člen MS Ing. Jan Palarčík.
Další jednání je svoláno na 3.10.2019, kde jsou zváni všichni členové MS ODS Slezská Ostrava.