1. září 2018

ODS NELŽE

V červencovém čísle Čtrnáctky jste si mohli přečíst reakci ANO na sloupek ODS - Proč se ještě letos nevykoupete?, podepsaný zastupitelem Tomášem Novotným. Sám za sebe bych na výpady zastupitele, který čtvrtinu volebního období na jednání zastupitelstva nechodil, vůbec nereagoval.  Mohlo se však stát, že díky svým absencím některá fakta nezaznamenal.

Tak jen pro pořádek uvádím: Dne 8. 12. 2015 Zastupitelstvo schválilo usnesením č.66/ZMČ/2015 uzavření smlouvy na plochu pro výstavbu MŠ na Jahodnici. Kdo a jak hlasoval naleznete podle čísla  usnesení nebo v galerii.

Návrh ANO k využití pozemků Broumarská sever/jih. Mini zoo s ovcema a na jihu zástavba.

Dále není pravda tvrzení, že ODS říká, že ANO zablokovalo první žádost o vydání stanoviska EIA. Naopak. ODS uvádí, že obstrukce ze strany ANO vedly k tomu, že dne 29. 3. 2018 bylo po mnoha konzultacích podáno opravné oznámení EIA. Je tedy logické, že MČ Praha 14.  Zastupitelé za ODS konstruktivně pracují pro rozvoj Prahy 14 a nemíní pokračovat v tomto způsobu komunikace, vyvolaným hnutím ANO. Raději se soustředíme na řešení vážných výzev, jako je například opakovaná snaha o výstavbu skladu společnosti COCA COLA na Jahodnici. Postavení tohoto skladu by vážným způsobem zhoršilo dopravu kvalitu života v této oblasti.

Josef Kutmon

člen místní rady Lehovec - Černý Most