5. března 2018

Ples a Charita

Pravicová politika a charita? Jde to dohromady? Samozřejmě jde. Přesvědčte se sami.

Srdečně Vás zveme 17. března od 19 hodin na již VIII. Občanský ples do hotelu Svornost v Dolních Počernicích. Připravili jsme pro vás pestrý program, bohatou tombolu s hodnotnými cenami, které potěší milovníky cestování, kutily a třeba i sportovce.

Okolo 21. hodiny zahájíme tradiční charitativní dražbu. Již v minulých letech jsme pravidelně dražili zajímavé předměty od významných osobností sportovního i veřejného života a výtěžek věnovali Centru Paprsek, Farní Charitě v Kyjích, nebo Kontu Bariéry.

Letos uplyne neuvěřitelných 25 let od chvíle, kdy vznikl projekt Konto Bariéry. Úžasná myšlenka jak pomoci celé řadě lidí, kterým třeba několik vteřin hrůzně převrátilo život. Smutné jsou příběhy těch, kteří o pomoc žádají. Solidarita a štědrost nás všech jim může zpříjemnit a zlepšit život. Pojďte a pomozme jim! Výtěžek letos věnujeme opět na Konto Bariéry. V nedávné minulosti jsme jejich prostřednictvím přispěli našemu spoluobčanovi z Černého mostu na vertikalizační vozík, který si mohl i díky nám pořídit.

A co budeme dražit? Získali jsme zajímavé unikáty pro milovníky kultury i pro sportovní fanoušky. Obdivovatelé hereckých velikánů Zdeňka Svěráka, Ivana Trojana či tenistek z týmu Fed Cupu si přijdou na své.  Za kolik se tyto sběratelské skvosty vydraží? A co vynesou další dva zajímavé předměty? To bude záležet jen a jen na vás.

Do kola vás i letos zve
MUDr. Kateřina Pavlíčková ODS Praha 14