#ODS Praha Živě

ODS

ODS Praha přidal(a) 3 nové fotky.

ODS

ODS Praha si změnil(a) úvodní fotku.

ODS

ODS Praha sdílel(a) fotku uživatele František Stárek Čuňas.

ODS

ODS Praha sdílel(a) příspěvek uživatele Irena Bartoňová Pálková.

ODS

ODS Praha sdílel(a) příspěvek uživatele Alexandra Udženija.

ODS

Jak vidí aktuální klíčové otázky ohledně Prahy předseda Filip Humplík? Přečtěte si rozhovor: http://praha.e15.cz/praha/novinky/filip-humplik-otevrit-tunel-blanka-by-zvladla-i-cvicena-opice-1323046

ODS

Vyjádření ODS Praha k plánovanému uzavření výjezdu z tunelu Blanka na Prašném mostě: Návrh na uzavření výjezdu z tunelu Blanka je nesystémové řešení. Uzavření vjezdu nebo výjezdu do tunelu má být tou poslední možností, na kterou přijde řada ve výjimečných případech. O tom, že tunel Blanka přivede řidiče na Prašný most a Vítězné náměstí věděli všichni několik let a bylo dost času na přípravu řešení (plánovaná komunikace Evropská- Svatovítská, tzv. obchvat Svatovítské). “Nechápu současný údiv vedení Prahy 6 a vedení magistrátu nad tím, že po uzavření Korunovační bez přípravy objízdných tras se řidiči přesunou na Vítězné náměstí. Z logiky věci nikam jinam ani jet nemohou. Návrh na uzavření výjezdu z tunelu Blanka je sám o sobě špatný, případný návrh na uzavření vjezdu je už spíše dopravním zločinem. Uzavření výjezdu nebo i vjezdu do tunelu je nekoncepční a pouze přesune dopravu do jiných částí Prahy,“ říká předseda pražské ODS Filip Humplík.

Naši lidé