Regionální kancelář ODS

manažer

#ODS Praha Živě

ODS

Přijměte prosím naše pozvání na pravidelné diskusní setkání pod hlavičkou pražské ODS. Pozvánka je určena všem, nejen členům ODS, kteří mají zájem diskutovat na toto téma. Těšíme se na vás ve středu 7. září od 18:00 hodin v hlavní kanceláři ODS.

ODS

Filip Humplík bloguje: Výjimky z výjimek u DPH podle Sheldona Coopera. Hnutí ANO se dnes snaží kroutit se sazbou DPH jako by to byl mokrý ručník. Tentokrát chce výjimku kvůli pivu. Možná je to odpustek hospodským za zavedení EET. Nevím. Ale řeknu vám "tajemství": procento DPH je mi jako podnikateli v zásadě jedno. Protože DPH platí pro všechny. Včetně mé konkurence. Takže trhat žíly kvůli výši DPH 15, 20 nebo 21 procent si opravdu nebudu. Pokud se nebude měnit každý rok. Chci totiž stabilitu a jasná pravidla. Stát je tu podle mne od toho, aby jasně řekl, jaká ta pravidla jsou a aby zajistil jejich platnost po co nejdelší dobu. Jak mám zvažovat investice do firmy, do zaměstnanců nebo do IT na další měsíce a roky, když nevím, co po mě stát bude chtít za 5 měsíců? V jednom dílu mého oblíbeného seriálu Teorie velkého třesku fyzik Sheldon Cooper rozšiřuje šachy na 3D včetně doplnění figurek o postavy z jeho oblíbených seriálů. Sheldon je mimořádně vtipná postava. Ale ruku na srdce, žít

ODS

https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=412829&sznu=GRBX8jp3RcmOMoYA Stará pravice a levice mají dnes společný zájem – zachovat svět alespoň částečně v přirozené a srozumitelné podobě. Žijeme v době tekutých písků, které povalují někdejší jistoty.

ODS

https://www.facebook.com/events/629812663859851/?notif_t=event_transition_reminder¬if_id=1472459697701125 Co by to bylo za léto bez pořádné grilovačky? S předsedou ODS Petrem Fialou chystáme další letní grilovačku zítra 30.8. v restauraci Na Marjánce v Praze 6 v Břevnově. Občerstvení bude zajištěno, pivo a klobásy samozřejmě nebudou chybět ;-). Přijďte se dobře najíst, bavit a pokud chcete, i trochu "pogrilovat" Petra Fialu přímými otázkami na tělo ;-). Na akci zvou náš kandidát do Senátu František "Čuňas" Stárek a Petr Fiala. Těšíme se na vás!

ODS

a co na to říkáte ted soudruzi z ods

ODS

Co na to říkáte? Pokud nám fandíte, dejte lajk:-)