#ODS Ostrava Živě

ODS

ODS Moravskoslezský kraj přidal(a) 7 nových fotek.

ODS

ODS Moravskoslezský kraj sdílel(a) příspěvek uživatele Jakub Unucka — (– má radost)

ODS

Děkujeme moc a moc všem voličům, kteří nelenili doma a přišli podpořit kandidáta do senátu Zdeňka Nytru.

ODS

Plukovník Zdeněk Nytra je novým senátorem v ostravského obvodu č. 70. Po 12 letech se tak do tohoto obvodu vrací senátor za ODS. Gratulujeme!

ODS

Vážení příznivci ODS, Po opravdu dlouhé diskuzi nás všech, která se vedla na různých fórech od sobotního večera, se včera odpoledne sešla Regionální rada Moravskoslezské ODS. Ta na základě jednomyslného rozhodnutí dala mandát vyjednávacímu týmu zahájit jednání s ANO a KDU-ČSL o vytvoření společné koalice. Při následných jednáních jsme tento projekt podpořili. Podařilo se nám vyjednat resorty, na které jsme v našem programu kladli důraz – dopravu, školství a rozvoj kraje. V Radě kraje budeme zastoupeni dvěma uvolněnými náměstky. Bude platit zákaz přehlasování menších stran tou větší. Podrobnosti budou dohodnuty na dalších jednáních s tím, že podpis koaliční smlouvy je plánován na konec příštího týdne. V našem kraji, jako v jednom z mála, nelze vytvořit koalici bez Hnutí ANO 2011. V případě, že bychom nabídku nepřijali, byla by oslovena buď KSČM nebo ČSSD. Jsme si vědomi, že pro mnoho členů a voličů je toto spojení nepříjemné vzhledem k celostátní politice tohoto hnutí a jeho působen

ODS

Děkujeme všem voličům za to, že si v těchto volbách našli čas a do volební urny hodili lístek č. 2. Vaši podpory si velmi vážíme.

ODS

První den voleb je tady. Dojděte prosím k hlasovacím urnám a podpořte nové směřování našeho kraje, Podpořte ODS.

ODS

ODS Moravskoslezský kraj sdílel(a) fotku uživatele Občanská demokratická strana.

Naši lidé