#ODS Ostrava Živě

ODS

„Od počátku jsme byli všichni tři ředitelé jasní. Na ráně. Já jsem v ODS, jeden kolega je v ČSSD v opozici vůči Rykalovu křídlu a druhý působí v Ostravském fóru. Nařkli nás, že špatně hospodaříme, auditem za dva miliony korun na školách marně hledali závažná pochybení," říká Klímová.

ODS

ODS Moravskoslezský kraj si změnil(a) úvodní fotku.

ODS

ODS Moravskoslezský kraj sdílel(a) příspěvek uživatele Ing. Zdeněk Nytra.

ODS

ODS Moravskoslezský kraj přidal(a) 14 nových fotek.

ODS

ODS Moravskoslezský kraj sdílel(a) fotku uživatele Nová generace ODS Frýdek-Místek.

ODS

Rozhovor s náměstkem hejtmana Jakube Unuckou v dnešním Deníku: http://www.moravskoslezsky.denik.cz/ Autor: Petr Jiříček Celý kraj bude pokrytý bezplatným bezdrátovým signálem Náměstek hejtmana pro dopravu a chytrý region Jakub Unucka (ODS) říká: Rozhovor Ostrava – Moravskoslezský kraj přichází s koncepcí tzv. chytrého regionu. A není na to sám, spolupracovat bude s VŠB – Technickou univerzitou Ostrava a městy Ostravou a Třincem. „Nechci spolupracovat exkluzivně s konkrétní firmou nebo přebírat hotová zahraniční řešení,“ říká Jakub Unucka a vysvětluje, co si lidé pod lehce záhadným slovním spojením „chytrý region" mohou představit. Jak dalece už máte uchopenou představu o podobě „chytrého regionu“? Jdeme na to jinak než ostatní. Mnoho měst a regionů mluví o tom, jak jsou chytrá, ale je to jenom na papíře. My budeme „smart“ opravdu. A začneme od nejjednodušších věcí. Smart je pro nás vše, co šetří lidem čas a peníze za použití moderních technologií. Co si pod tím lidé mohou

ODS

ODS Moravskoslezský kraj přidal(a) událost.

ODS

ODS Moravskoslezský kraj sdílel(a) událost uživatele ODS - Občanská demokratická strana.

Naši lidé