#ODS Brno-venkov Živě

ODS

Sledujte debatu v České televizi s Jiřím Crhou - pátek 30.9.2016 ve 20:00.

ODS

Kvalita školství je nemírně důležitá. Je nutné, aby škola studenty připravovala na budoucí zaměstnání, pomáhala jim získat potřebné zkušenosti a praxi. To vše chceme změnit v rámci našeho desatera. #zmenmeto

ODS

Změňmeto sdílel(a) svoji událost.

ODS

Zaměříme se na jeden z problémů, které trápí české řidiče. Tím je neutěšený stav některých vozovek. Připravíme plán pro řešení této situace, který povede ke zlepšení. Prioritu pro nás má také dobudování dopravní infrastruktury a spojení Brna s Vídni dálnicí. #zmenmeto

ODS

V našem programu se v dalším bodě zaměřujeme na neziskové organizace a jejich působení v rámci krajských aktivit. Po volbách provedeme audity jejich hospodaření a podpoříme jen ty, které "neprojídají" své rozpočty jen na provozních nákladech, ale opravdu pomáhají lidem. #zmenmeto

ODS

Včerejší rozhovor s lídrem naší kandidátky Ing. Jiřím Crhou v MF Dnes. Stojí za přečtení!

ODS

Lídr naší kandidátky Jiří Crha se dnes zúčastnil panelové diskuse s podnikateli našeho kraje organizované Krajskou hospodářskou komorou, kde s dalšími protikandidáty odpovídali na zajímavé dotazy z pléna. Velmi zajímavá diskuse se točila například kolem Zásad územního rozvoje kraje, které stávající vedení kraje po dvě volební období stále nedokázalo prosadit. #zmenmeto

ODS

Důležitá informace pro Brňáky!!!

Naši lidé