19. srpna 2014

Vítám Vás na stánkách ODS Praha - Suchdol a dovolím si Vás pozvat na krátké poohlédnutí

Vážení přátelé, občané, vítám Vás na stánkách ODS Praha - Suchdol a dovolím si Vás pozvat na krátké poohlédnutí.

 

Volby do Zastupitelstva Městské části Praha - Suchdol jsou před námi a v této době, u mnoha z Vás naplněné starostmi o rodinu, zdraví, budoucnost a dalším je někdy těžké se orientovat v politice. A i když je komunální politika zejména o praktických záležitostech, jako zajištění dostatku míst v mateřských školkách, zkvalitnění základní školy,ulehčení života seniorům, údržba chodníků a silnic, péče o zeleň a bezpočet dalších neméně důležitých agend, tak i zde není zcela jedno "Jak na to?".

Jsem přesvědčen, že bez pevně zakotvených názorů na svět, (někdo tomu říká politická orientace, někdo možná ideologie) není možné jednat konzistentně a dlouhodobě dobře ve prospěch co nejvíce občanů.

ODS Suchdol má dlouhodobé a stálé představy o uspořádání života naší Městské části a v minulosti jednala vždy tak, aby výhody z jednání nebyly pouze pro několik vyvolených přátel nebo příznivců toho či onoho představitele zastupitelstva, nebo rady MČ Suchdol.

Dnešní politické spektrum je bohaté na rychle vzniklé strany, hnutí, koalice a uskupení, které jako houby po dešti vyrostou, aby hlásaly jednoduché a rychlé řešení všech palčivých otázek. A i když mnozí představitelé těchto politických subjektů to myslí upřímně a jsou ochotní se angažovat a tvrdě pracovat, tak mají nejistý základ, o kterém často ani jejich zakladatelé nemají představu.

ODS Suchdol jde do říjnových voleb s kvalitním týmem jak mladých tak i zkušených kandidátů, připravených odvést dobrou a kvalitní práci při správě naší Městské částí.

Váš Antonín Ptáček, předseda Místního sdružení ODS - Suchdol

Antonín Ptáček

předseda místního sdružení
pokladník místního sdružení
místopředseda oblastního sdružení
člen oblastní rady
člen regionální rady
náhradník člena regionální rady
zastupitel