18. července 2014

Napoprvé zdoláno takřka 28 kilometrů

Znojmo – Ve čtvrtek 17. července ve 13:30 vyběhl MUDr. Karel Podzimek na svůj 210 kilometrů dlouhý běh po okrese Znojmo. Hodlá tak během letních prázdnin uběhnout symbolickou vzdálenost ze Znojma do Prahy do Senátu.

 
„Je léto, panuje všeobecná pohoda, tak si můžeme trošku zablbnout. Myslím, že můj běh do Senátu je přesně takovou aktivitou. Nechci teď lidi otravovat politikou. Chci je ale oslovit na přímo, osobně je poznat, bavit se s nimi. Proto jsem se rozhodl, že za obyvateli našeho regionu doběhnu,“ komentuje svůj záměr kandidát do Senátu Karel Podzimek. 
 
V rámci běhu do Senátu hodlá Karel Podzimek navštívit téměř 40 obcí Znojemska, které leží na plánované trase běhu. První úsek trasy ze Znojma na Vranovskou pláž dlouhý takřka 28 kilometrů uběhl kandidát do Senátu za 2 hodiny 20 minut. Plán trasy, reportáže a fotografie z běhu budeme postupně zveřejňovat na webu www.karelpodzimek.cz
 
Krátké představení kandidáta 
MUDr. Karel Podzimek – narozen v roce 1957, vystudoval medicínu, celý život pracuje jako lékař, gynekolog a porodník. Aktivní sportovec, milovník běhu na dlouhé tratě, vášnivý cyklista a chovatel včel.
Do Senátu jde s tím, aby nabídl alternativu vůči levicové většině, bude prosazovat zdravý rozum v politice a bojovat proti zadlužování příštích generací.
MUDr. Karel Podzimek

kandidát ODS do Senátu
člen oblastní kontrolní a revizní komise