20. března 2014

David Cameron podpořil ODS

Držíme vám palce, v evropské politice šla ODS vždy správným směrem. Taková slova podpory si vyslechl předseda ODS Petr Fiala od britského premiéra Davida Camerona. Lídři konzervativních stran se ještě před začátkem Evropské rady sešli v Bruselu.

 
“Jsem přesvědčen, že v příštích měsících a letech budeme moci dále stavět na úspěchu naší skupiny Evropských konzervativců a reformistů, kterou jsme vybudovali s naší sesterskou ODS a dalšími stranami. Chceme společně reformovat Evropskou unii tak, aby lidem v Evropě umožnila růst, zaměstnanost a prosperitu,” řekl David Cameron.
 
"S Davidem Cameronem se dlouhodobě shodujeme na tom, jak by měla Evropská unie vypadat v budoucnosti,” řekl po setkání s Davidem Cameronem Petr Fiala. “Jsme přesvědčeni, že další integrační kroky nejsou nyní možné a nejsou ani výhodné pro občany našich zemí. Společně bychom chtěli začít diskusi o změnách zakládajících smluv tak, aby se některé politiky mohly rozvolnit. Chceme Evropskou unii, která je méně byrokratická a která vytváří svobodný prostor pro podnikání a pohyb osob.”