11. října 2012

Nezkrácená reakce na dotaz redaktora Lidových novin Onřeje Golise

Doslovná reakce Richarda Svobody na dotaz redaktora Lidových novin Onřeje Golise a článek publikovaný na serveru lidovky.cz: http://www.lidovky.cz/brnensti-zastupitele-prihravali-blizkym-pod-rukou-byty-pef-/ln_domov.asp?c=A121010_173119_ln_domov_ogo

"Z dikce vaší otázky je zjevné, že pokračuje dehonestační předvolební kampaň  a že moje odpověď má dát vašemu předem napsanému článku pouze zdání solidnosti a vyváženosti.  V roce 2007 ani jindy nebyl přidělen byt nikomu, kdo by se mnou byl v jakémkoli příbuzenském vztahu a přidělení žádného z bytů jsem neovlivňoval. Jiří Kasala, jde-li o něho, se mým "nevlastním" synem stal o rok později po sňatku s jeho matkou a jistě není problém ověřit všechny okolnosti přidělení jeho jednopokojového bytu, jehož generální opravu vzápětí musel zaplatit. Podle mých informací je vše zcela v souladu s obecnými pravidly."

Tolik moje odpověď. Je pikantní, že ničím nepodložené podlé pomluvy šíří zjevně zakomplexovaný trouba Paleček zvolený do zastupitelstva v Králově Poli za TOP 09, který sám, pokud je mi známo, má za sebou prokazatelnou spekulaci s obecním bytem. Možná vám řekne, jak se to dělá, já takovou zkušenost nemám.     

PhDr. Richard Svoboda, MBA

předseda senátního klubu
člen místní rady

Štítky:
fakta a mýty