5. září 2012

JE NUTNÉ MYSLET NA NAŠE DĚTI A VNOUČATA

Ing. Adolf Beznoska bude v barvách ODS v říjnových senátních volbách usilovat o zisk senátního mandátu za Mladoboleslavsko a Turnovsko. 
* Jak hodnotíte současnou politickou a společenskou situaci?  
Nejsem slepý a vím, že řada lidí na politiku nadává a já se jim v některých ohledech ani moc nedivím. Přes řadu chyb si ovšem myslím, že vytyčený směr je správný. Česká republika nesmí jít ve šlépějích nezodpovědných států a vlád, které přivedly své občany k bankrotu a chudobě. Současné generace nesmí být sobecké a myslet pouze na sebe. Již dnes je totiž nutné myslet i na naše děti a vnoučata.

* Které věci se dle vašeho názoru současné vládě povedly?
Nejpozitivněji hodnotím schválení vládního návrhu novely zákona o rozpočtovém určení daní. Tato změna přinese Turnovsku desítky milionů korun ročně navíc. Schválně říkám „vládního“, protože někteří opoziční politici, včetně senátora Jermáře, jakoby ztratili paměť a v souvislosti s touto novelou zákona se rádi chlubí cizím peřím.

* Jak hodnotíte vládní boj proti korupci, která je jedním z nejpalčivějších problémů země?
Jednoznačně pozitivně. Je dobře, že si paní Bradáčová došlápla na exhejtmana Ratha, který si se svými zločineckými kumpány nakradl desítky milionů. Je to špička ledovce, ale současně i symbol toho, že nikdo není beztrestný. Stejně tak pozitivně například hodnotím změny, ke kterým v Praze přistoupil primátor Svoboda.

* Jak si vedete v předvolební kampani? Co chystáte na Turnovsku?
Dlouhodobě se setkávám s celou řadou lidí z regionu a čerpám od nich informace o tom, co region pálí. V setkávání s občany tváří v tvář budu pokračovat. V srpnu jsme odjeli šňůru s letním kinem, které dorazilo i do Dolánek, na sobotu 15. září připravujeme zábavné odpoledne Na Lukách v Turnově, jehož největší hvězdou bude Michal Nesvadba. Zábavné odpoledne pro děti a jejich rodiče začíná ve 14.30 hodin. 
V kampani jsem vsadil na přímou komunikaci s voliči, proto mě lidé v září a říjnu budou potkávat na ulicích měst a obcí regionu, kde bych se jim rád osobně představil.

Ing. Adolf Beznoska

člen místní rady
člen oblastní rady
náměstek primátora