25. dubna 2016

Evropa se probouzí z idealistického poblouznění

První kolo voleb rakouského prezidenta ovládl Hofer. Jedná se podle mě o stále částější odpověď evropských voličů na nefungující socialisticko-multikulturní politiku stávajícího evropského vedení. Ta zásadně nerespektuje suverenitu jednotlivých států. V zájmu politické a mediální korektnosti se nedostává vůbec prostoru k normální debatě nad problémy a obavami, které většinu lidí v Evropě tíží. Ať už je to otázka migrace, bezpečnosti, obrany nebo ekonomiky, systému dotací či rozvoje Evropy.

 
Vše je jen popisováno v mlze podivného idealismu a ostatní názory nejsou často ani vyslyšeny. Nedivme se pak, že se na scénu mohou dostat a dostávají extrémisté a populisté, kteří to prostě z té mediální šedé korektnosti ukřičí extrémním či populistickým názorem.
 
Všechny zásadní politické otázky dnešního světa se i u nás v ČR řeší hlavně politikařením, tzv. aktivistickým alibismem a ne politickým řešením. Hlavně, aby se nikdo moc nenaštval, nikdo se neurazil a zítra bude zase nové téma. Jenže v lidech to zůstává. Lidé chtějí jasná a srozumitelná řešení, chtějí vědět, že jejich práva budou ochráněna a že se nebudou muset přizpůsobovat jiným kulturám a zvykům na svém vlastním území. Tuto garanci lidé chtějí a pokud jim to začne nabízet někdo jiný, než standardní demokratické strany, tak půjdou za ním.
 
My to v ODS celou dobu jasně říkáme, jen to nezapadá vládnoucí a novinářské elitě do jejich „skleníkového“ vidění světa a proto nás záměrně přehlížejí. A když nám náhodou dají prostor, tak z představitelů naší strany udělají xenofoby nebo demagogy!
 
Věřím ale, že občané České republiky jasně vidí, že občanští demokraté této podobě šílené evropské promigrační politice říkají jasné NE!
 
 
Ing. Alexandra Udženija

1. místopředsedkyně strany
uvolněná místostarostka městské části
předsedkyně oblastního sdružení